reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

....****....dzis na obiad było/bedzie...****....????

reklama
u nas w sobote spaghetti, wczoraj zapiekanka(ziemniaki, ser, pieczarki, sos ze swiezych pomidorków, papryka, cebulka, szynka)
a dzis pieczona kiełbaska z PL z cebulką, grzanki..oraz placki ziemniaczane na zyczenie:-p...czyli tydz zaczynamy niezdrowo..:-D

u mnie to samo co wczoraj.
ale Rusałka uświadomiła mi że dawno placków ziemniaczanych nie jadłam. Rusałko a Duśka jadła tą zapiekankę?? Tak w ogóle to wasze dzieci jedzą chętnie to co wy, bo Iza nie bardzo, najlepiej jej wchodzą zupy , makaron, ryż, itp. mięso jest be, warzywa ostatnio niestety też:-( już mi pomysłów brakuje co jej gotować.

Moja mloda je to co my zawsze,nigdy nie gotuje odzielnie...

Ostatnio malo wyrzyw bylow iec zrobilam jej od wczoraj miesko a do tego salatka-pekinska,fasola czerwona,pomidor,ogorek i szczypiorek...zalane specjalnym sosikiem:-)

A jutro ziemiaczki i rybka :-) no i salatka-moze nawet ta co dzis bo wszyscy lubimy takie rzeczy...

my tez "kochamy"sałatki:tak:

Irmoo Klaudia jest generalnie niejadkiem..ale zazwyczaj je to co my..zapiekanka sie akurat zajadała...a dzis np. wiem, ze jak ja nie lubi placków ziemniaczanych..nie przepada za pieczaona kiełbaską..ale za to smakuje jej gotowana :sorry2:..i zrobiłam tradycyjna sałatke ziemniaczaną..(jajka, ogorek kiszony, groszek zielony, marchew gotowana i majonez)-tez lubi

OOOO Mamoociku natchnełaś mnie z tym gulaszem:-) u nas Wojtek tez je wszystko co my najbardziej lubi ryby i makarony z przeróznymi włoskimi sosami i ma tak jak ja mógłby je jadac codziennie:-D ostatnio hitem jest sos szpinakowy:-)

Dzisiaj spaghetti.
Matek też je wszystko to co my- uwielbia ogórki w każdej postaci, sałatki, mięsko tylko z kurczaka. No ale ostatnio dopadł go brak apetytu chociaż jedyną rzecz której nie unika jest mleko takie zwykłe:tak:

Sylwia jak sie robi ten sos szpinakowy??? Coraz czesciej siedze na tej stronie duzo fajnych obiadków.Chyba polubie gotowanie :-) :-) :-)

reklama
Do góry