reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
ze what? ciapatki? a co to za wynalazek
patrycja24berlin
Ale moj mistrz 15 godzin dziennie ostatnio przy garach stoi:-)
ciabata - zdrobniłam"ciapatka"- taka bułka pszenna kwadratowa..tylko ze ja mam taka a`la placek/gnieciuch czosnkowy. Dobre na zimno, badz na ciepło(tak wolimy)
Kto jest Twoim mistrzem?..czy Adam zmienił "profesję"?..bo cos wspominalas o zmianach..ale tak drastycznych?...
Kto jest Twoim mistrzem?..czy Adam zmienił "profesję"?..bo cos wspominalas o zmianach..ale tak drastycznych?...
patrycja24berlin
a czy w cholere mowie ze moj Adam to mistrzTosz on w zyciu mi nic nie ugotowal oprocz jaj na sniadanie i wody na herbate...
Moj mistrz to kolega ,ktory jest 2-krotnym mistrzem polski w gotowaniu...:-) i byl w tv.a tam go peiwn pan zobaczyl i porwal go do Stokholmu i teraz tam mieszka:-) i zarabia gore kasiory...A tak wogole to on mi sie kiedys zgubil i dzieki naszej klasie mnie znalazl ä
Ladna opowiesc?Czyz sie nie wzruszylas?:-)
Moj mistrz to kolega ,ktory jest 2-krotnym mistrzem polski w gotowaniu...:-) i byl w tv.a tam go peiwn pan zobaczyl i porwal go do Stokholmu i teraz tam mieszka:-) i zarabia gore kasiory...A tak wogole to on mi sie kiedys zgubil i dzieki naszej klasie mnie znalazl ä
Ladna opowiesc?Czyz sie nie wzruszylas?:-)
patrycja24berlin
kopiuje archiwum :-)
bo nie chce mi sie pisac
cytuje:-)
"posyp sola,pieprzem,wcisnij troche cytryny,na talerzu zmieszaj zwykla maka z bulka tarta,najlepiej pol na pol i upanieruj rybe i usmaz na patelni na oleju z maslem..."
REmi-Stockholm 13:07:43
kup mix warzyw konserwowych w sloiku,na pewno macie w sklepie,wrzuc je do miksera,dodaj pietruszke,troche majonezu,albo gestego jogurtu,troche cuury do koloro i smiksuj
REmi-Stockholm 13:07:49
zmiksuj
REmi-Stockholm 13:07:59
i troche cytrtny
Patrycja 13:08:10
kurde ale fajnie ze cie mam:-)
REmi-Stockholm 13:08:45
zapraszam :-)
bo nie chce mi sie pisac
cytuje:-)
"posyp sola,pieprzem,wcisnij troche cytryny,na talerzu zmieszaj zwykla maka z bulka tarta,najlepiej pol na pol i upanieruj rybe i usmaz na patelni na oleju z maslem..."
REmi-Stockholm 13:07:43
kup mix warzyw konserwowych w sloiku,na pewno macie w sklepie,wrzuc je do miksera,dodaj pietruszke,troche majonezu,albo gestego jogurtu,troche cuury do koloro i smiksuj
REmi-Stockholm 13:07:49
zmiksuj
REmi-Stockholm 13:07:59
i troche cytrtny
Patrycja 13:08:10
kurde ale fajnie ze cie mam:-)
REmi-Stockholm 13:08:45
zapraszam :-)
ale fajnie, ze go masz..
do połowy to ja robie identycznie..potem z tym miksuj miksuj..to nowinka..na pewno kiedys spróbuje(chyba, ze zonga sprzedałbo Cie nie lubito bys nas wkopała..i byla przyczyna kłotnie małzenskiej..typu - "bo obiad był za słony"
do połowy to ja robie identycznie..potem z tym miksuj miksuj..to nowinka..na pewno kiedys spróbuje(chyba, ze zonga sprzedałbo Cie nie lubito bys nas wkopała..i byla przyczyna kłotnie małzenskiej..typu - "bo obiad był za słony"
stokrotki
czerwcowa mamuśka (2006)
A u nas jutro na obiad bedzie "BIGOS BEZ KAPUSTY";-) . Naprawde polecam . Potrzebne są pieczarki , ogórki kiszone , marchew , cebulka , koncentrat pomidorowy i obiad gotowy :-)
reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
U nas kopytka na słodko z musem truskawkowym i smietana
Podziel się: