reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

....****....dzis na obiad było/bedzie...****....????

my dzis zajadalismy sie pizza..choc nie przepadam to checi na pichczenie nie miałam (a przygotowałam wszystko juz na mielone:baffled:- Wrócilismy z basenu wypompowani ..i to bylo ciach pach i mrozona ristorante:-D..nawet Duska "zdrowo"(czyt.sporo) zjadla

reklama
No to Klaudia zaczyna sporo zajadać :-) super
Nam dzięki waszym przepisom powiększył się repertuar do 4 zup: pomidorowa, krupnik, rosół i teraz kalafiorowa .. zobaczymy jeszcze dzisiaj bo będzie cdn...
dzięki:-)

:-):-)

a u nas dzis na obiad były kotleciki mielone z gotowanymi ziemniaczkami i marchewka -kto co woli(ja jadłam gotowane marchewki, a Adam ziemniaki+marchewki - Klaudia zasneła:-D..Do tego sałatka ze swiezych zielonych warzyw w jogurcie

a my dzis mielismy gosci - i zajadalismy sie pieczonym kurczakiem z duszonymi warzywami i ryzem do tego pomidorki z cebulka z jogurtem naturalnym ..a kto wolał - korniszonki:-)

od dwóch dni rzadza u nas dania na szybko tosty..zapiekanki..a dzis placki ziemniaczane..lodówka swieciła pustkami, a nikomu nie chciało sie isc na zakupy...:baffled:(pojechalismy dzis ..maz zaopatrzył sie w pizze bo kto mu teraz bedzie gotował:baffled:..a Klaudia bardzo ładnie i sporo zjadla dzis jajecznicy na masełku z szyneczka:tak:i bułeczke z rodzynkami, a i "tatowe tosty" skubała, poł jogurcika wciagneła:tak:..ale faktycznie od kilku dni nie daje jej kaszy..tylko robie kakao na wieczór, mleczko z wit. takie banankowe, badz jogurty pitne

reklama
Dzisiaj było spaghetti z sosem pomidorowym i oliwkami, a jutro będzie wołowina duszona, marchewka z groszkiem i ziemniaki.

Do góry