my dzis zajadalismy sie pizza..choc nie przepadam to checi na pichczenie nie miałam (a przygotowałam wszystko juz na mielone- Wrócilismy z basenu wypompowani ..i to bylo ciach pach i mrozona ristorante..nawet Duska "zdrowo"(czyt.sporo) zjadla
reklama
:-):-)
a u nas dzis na obiad były kotleciki mielone z gotowanymi ziemniaczkami i marchewka -kto co woli(ja jadłam gotowane marchewki, a Adam ziemniaki+marchewki - Klaudia zasneła..Do tego sałatka ze swiezych zielonych warzyw w jogurcie
a u nas dzis na obiad były kotleciki mielone z gotowanymi ziemniaczkami i marchewka -kto co woli(ja jadłam gotowane marchewki, a Adam ziemniaki+marchewki - Klaudia zasneła..Do tego sałatka ze swiezych zielonych warzyw w jogurcie
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
U nas zupa krem z dyni z groszkiem ptysiowym była wczoraj:-)
od dwóch dni rzadza u nas dania na szybko tosty..zapiekanki..a dzis placki ziemniaczane..lodówka swieciła pustkami, a nikomu nie chciało sie isc na zakupy...(pojechalismy dzis ..maz zaopatrzył sie w pizze bo kto mu teraz bedzie gotował..a Klaudia bardzo ładnie i sporo zjadla dzis jajecznicy na masełku z szyneczkai bułeczke z rodzynkami, a i "tatowe tosty" skubała, poł jogurcika wciagneła..ale faktycznie od kilku dni nie daje jej kaszy..tylko robie kakao na wieczór, mleczko z wit. takie banankowe, badz jogurty pitne
reklama
Podziel się: