reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

  • Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

....****....dzis na obiad było/bedzie...****....????

reklama
buahaha piers z kurczaka Syla;)


wczoraj rosol i gulasz wolowy zmieniaczki koperek korniszon

a dzis cd rosolu, kurczak pieczony i ryz od kumpeli z rodzynkami taki mega wypasiony!!:-D i salatka z salaty lodowej
 
Opakowanie ciasta francuskiego, kawałek fileta łososia , por , musztarda , koperek swiezy,

pora kroisz i smażysz chwile na maśle, dodajesz koperek, sól i pieprz, trochę soku z cytryny, i pokrojonego w kostkę łososia ciasto rozkrawasz na dwa kawałki, jeden dolny smarujesz musztarda ja daje taką z miodem ale to wg gustu, wykladasz na tym farsz, przykrywasz drugim kawałkiem, brzegi zawijasz tak jak do pieroga i smarujesz po wierzchu roztrzepanym jakiem pieczesz w 180 stopniach około 20 min lub do momentu jak sie zarumieni ciasto
 
Z wołowiny to najcześciej robię gulasz. Lubię tez bitki w sosie curry. Moja mama robiła często grillowaną wołowinę z masłem czoskowym. A jak masz taki kawał, to jakąś pieczeń machnij :-)
 
reklama
Do góry