reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

....****....dzis na obiad było/bedzie...****....????

reklama
wlasnie ugotowalam wielki gar - hahaha zupy szpinakowej z brokulami...na dwa dni:p...a na drugie sie pomysli:)...poki co o 12 jedziemy poo moje buty...tez przeglad zrobic samoch. no i przed 16 przyjezdzaja rodzice;)

U nas klasyka: kotlety mielone, ziemniaki i buraczki.

Pati, a jaką Ty robisz sałatkę. Jakoś zawsze na wyobraźnię smakowicie mi działają Twoje posty z paluszkami rybnymi. :-) Jakiej firmy paluszki rybne kupujesz?

Mamootku :-)
Paluszki rybne mam z iglo...czasami kauflandzke...aczkolwiek ja bardzo rzadko je kupuje...to tak bylo awaryjnie na szybki obiad...ale i Adam na kolacje sie zalapal -zrobilam mu hamburgery z nich :-)

A salatki robie bardzo proste..np.na sniadanie mialam zwykla salate,do tego pomidor,rzodkiewka,czerwona cebula-wszystko zabielone kwasna smietana- ;-) uwialbiam zabielac sobie salatki wlasnie jakism kwasnym cremem fraiche...albo kwasna smietana... nie wale tam tego duzo...tak jedna lyzke powiedzmy obiadowa...a pozniej byla ulubiona salatka Noemi-ktora wlasnie teraz zajadam z bagietka ziolowa ;-) czyli groszek,pomidorek,rzodkiewka,ogorek kiszony,szczypior-wszystko zabielone odrobinka majonezu :-) Noemi tez akurat zajada to co ja :-) lubie tez np.bardzo salatki z roszponka... bardziej mi smakuje niz zwykla salata... i jest bardzo zdrowa i obfita w witamine C oraz inne dobrocie potrzebne organizmowi :-)

reklama
Dzięki Pati, czyli paluszki rybne jako wsad do zielonej sałaty?
No i dobrze, że przypomniałas mi składniki ulubionej sałatki Noemi, bo jakiś czas temu kilka razy robiłam i bardzo mi smakowała.

A u nas cd klasyki - mielone, ziemniaki i marchewka z groszkiem.

Do góry