reklama
Irma- uwielbiam! szczegolnie faszerowane kabaczki, cukinie, baklazany,...z miesem mielonym i ryzem! mniam!
a u nas dzis byly zmieniaczki, jajko sadzone, kalafior z bulka tarta i mizeria(ogoras, salata i cebulka ze smietana)
a u nas dzis byly zmieniaczki, jajko sadzone, kalafior z bulka tarta i mizeria(ogoras, salata i cebulka ze smietana)
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Spapugowala ode mnie dla niepoznaki mizerie dorobila ;-) A co macie jutro ? bo ja jeszcze nie mam planu ;-)
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
ja dzisiaj jadlam w końcu u kumpeli gulasz z chlebem mniam pyszny a jutro mam wątróbki drobiowe ziemniaczki mlode i ogórki kiszone
Spapugowala ode mnie dla niepoznaki mizerie dorobila ;-) A co macie jutro ? bo ja jeszcze nie mam planu ;-)
najprawdopodobniej zrobie fasolke po bretonsku
a dla Klaudii rybke (juz rozmrazam filety) ...
ani na to ani na to nie mam smaka;/...i wlasnie leze i mysle...po poludniu jedziemy na zakupy....JUTRO JEDZIEMY NA RYBY...ZAPOWIADA SIE WIELKIE GRILLOWANIE:;D...dwi ciezarne..jedna nie faceci ..i Dusce towarzycho dopisze..bo bedzie miala swoich funfli / funfelki ze szkoly
ja dzisiaj bede miala ziemiaki,jajo sadzone i kalafior... mialam miec ostatnio sadzone jaja ale jednak nie bylo.... ;-)
haha faktycznie..dopeiro teraz przeczytalam
reklama
Podziel się: