reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
O Ty a czemu sie nie podzieliłaś? Mniam za man chodzą krewetki, ale czekam na męża az mi zrobi
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
moj to tatalne beztalencie w kuchni.... raz mi ugotowal czy dwa razy cos ...zjadlam bo co mialam zrobic 
A nie podzielilam sie z nikim-sama wszystko zjadlam

A nie podzielilam sie z nikim-sama wszystko zjadlam

sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Mój ma tylko kilka dań popisowych np sushi i krewetki robi pyszne
patrycja24berlin
To czy ja moge poprosic przepisik na krewetki??? :-)
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Proste jak drut, nagrzewamy bardzo mocno sucha patelnię, potem lejemy olej, rzucamy krewetki i pokrojony czosnek - nie moze byc z wyciskarki, sól pieprz i papryka czerwona słodka smażymy a potem wcinamy
patrycja24berlin
trza zrobic :-)
a amega objedzona-Kebab wyszedl-mniammm poprostu...mialam jeszcze rzodkiewki ...ale czego mi zabraklo to zielonej pietruszki-swiezej naturalnie...Chleb opieklam w gofrownicy :-) Wyszedl cieplutki i chrupiacy :-) a teraz robie deser-gofry bo Ptycha sobie zazyczyla;-)
a amega objedzona-Kebab wyszedl-mniammm poprostu...mialam jeszcze rzodkiewki ...ale czego mi zabraklo to zielonej pietruszki-swiezej naturalnie...Chleb opieklam w gofrownicy :-) Wyszedl cieplutki i chrupiacy :-) a teraz robie deser-gofry bo Ptycha sobie zazyczyla;-)
my krewetkami sie przejedlismy...do krewetek (bo robie tez tak jak Syla) mozna dodac kazde inne warzywo...nie tylko swieze...ale i mrozone...(bardzo mi pasuje np. brokula, badz pieczarki...i podawac z czym sie chce...my najczesciej jemy z ryzem, badz z makaronem noodle
a dzis u nas byla zupka brokulowa na smietanie z kawalkami piersi kurczaka...pycha!
a dzis u nas byla zupka brokulowa na smietanie z kawalkami piersi kurczaka...pycha!
reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
A jaki to makaron noodle?
My jemy same krewety
My jemy same krewety
Podziel się: