reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

....****....dzis na obiad było/bedzie...****....????

My dzis wyjadamy to co wczoraj mialam przygotowane dla Adama z okazji uordzin...Na 19:00 przybyla do nas Adama suistra z mezem wiec cos bylo trzeba zrobic na szybkiego...wiec mialam dwie salatki,do tego zapiekane ziemiaki ziolami-takie polowki,mozarrela i camembert tez zapiekany w piekarniku,bagietka z czosnkiem i mini ciabatty ...

reklama
U nas małe zmiany, jako że Martuś chora i zostałyśmy w domu dziś ulubiony obiad Marty- czyli mięsko, sos i kasza gryczana. A leczo swoja drogą, ale później :-) bo od kilku dni za mną chodzi.

a ja oglaszam PRZEZARCIE SIE GOLABKAMI! blech:-Dile mozna je jesc?:-D:-D:-D tak sobie dogodzilam, ze przesadzilam...:sorry:i Adam powiedzial, ze na jakis czas jest "obyty" z golabkami:-D

wczoraj wyrzucilam garnek golabkow i na obiad byly krokiety:-)

a dzis ryba- filet w panierce, puree zmieniaczane z ziemniakow i marchwii, fasolka szparagowa, surowka ze swiezych warzyw

u ans dzis bedzie palcek po wegiersku...choc zrobie tez kilka plackow ziemniaczanych, bo mloda kiedys zajadala sie ze smietana...
asekuracyjnie (jakby Panna Duska jednak wybrzydzla)kupie tez w polskim sklepie pierogi ruskie- gotowe, ale sa dosc dobre...
To tak idac za przykladem Sylwii;-)

U nas dzis to co wczoraj bo tak sie zlozylo ,ze starczylo...czyli szefowa lenia miala i klopsow ukulala :-D klopsy owe w sosie,ziemiaki z koperkiem i basta...no i ogoras kiszony obowiazkowo...mloda wczoraj mnie zszokowala...zjadla przed 13:00 obiad w przedszkolua po 13:30 cala porcje w domu:szok:

reklama
'Rybka w occie-mniam mniam...
A moze macie jakies fajne sposoby na robienie ryby w piekarniku-tak w zlotku z warzywami...Bo tak za mna chodzi,mam nawet jakies cale pstragi pozamrazane...ale jakby co to moge tez fileta jakiego kupic

A dzis u mnie piers z kurczaka w brazawym sosiku z dodatkiem marchewki i dymki...a do tego ziemiaczki z koperkiem i fasolka

Do góry