reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Gulasz i kasza gryczana oraz mizeria i pomidory ze śmietaną
z Klaudia bylam dzis na spacerze rowerowymi ja i ona wymeczylysmy sie...i moja panna zjadla chyba z 6 paluszkow rybnych:-)oczywiscie samych bez ziemniaczkow itd...ale jak na nia to calkiem sporo
pewnie powtorka bedzie jak tatus wroci z pracyto Klaudii drugi przysmak po chlebku z maselkiem
bo nawet nagralam filmik jak pedaluje do sklepu i pytam a co jedziesz kupic- a Klaudia chlebek z maselkiemnie jest wymagajaca
pewnie powtorka bedzie jak tatus wroci z pracyto Klaudii drugi przysmak po chlebku z maselkiem
bo nawet nagralam filmik jak pedaluje do sklepu i pytam a co jedziesz kupic- a Klaudia chlebek z maselkiemnie jest wymagajaca
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
u nas krupnik a na drugie bedzie jajeczko sadzone ziemniaczki z koperkiem i kalafior
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
U nas dzisiaj rosół a na drugie bedzie risotto:-)
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
u mnie dzis ziemiakowo-kotletowo-mizeriowo ;-)
reklama
u nas wczoraj kurczaczek pieczony nadziewany pieczarkami, zmieniaki z koperkiem, fasolka szparagowa
a dzis albo nalesniki z serem bialym i dzemem, albo rybka ..itd...a moze placki ziemniaczane?...nie wiem, zalezy na co moja zaloga bedzie miala ochote
a dzis albo nalesniki z serem bialym i dzemem, albo rybka ..itd...a moze placki ziemniaczane?...nie wiem, zalezy na co moja zaloga bedzie miala ochote
Podziel się: