Okres wypada mi 15 marca dzisiaj jest 10marcapare dni temu zaczeły bardzo bolec mnie pieri po chwili brzuch dołem nie jest to ból jak na @ jest to dzine czasmi mierzi czasami kuje sama nie wiem. przed wczoraj mielismy zupe pomidora w domu dla wszystkich OK a dla mnie tak kwasna ze jezykiem dotknac nie mogłam wczoraj i dzisiaj ni eposzłam do rac bo fatalnie sie czuje boli głowa jak bym miałabyc chora wczoraj był test niegatywny czekam do rana do poniedziałku
reklama
Rozwiązanie
.
Dodam ze boli mnie w krzyżuOkres wypada mi 15 marca dzisiaj jest 10marcapare dni temu zaczeły bardzo bolec mnie pieri po chwili brzuch dołem nie jest to ból jak na @ jest to dzine czasmi mierzi czasami kuje sama nie wiem. przed wczoraj mielismy zupe pomidora w domu dla wszystkich OK a dla mnie tak kwasna ze jezykiem dotknac nie mogłam wczoraj i dzisiaj ni eposzłam do rac bo fatalnie sie czuje boli głowa jak bym miałabyc chora wczoraj był test niegatywny czekam do rana do poniedziałku
karolyn1987
Fanka BB :)
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
O Boże... Następna... Weekendowy wysyp czy co?
karolyn1987
Dziwne ze te które po prostu są w ciąży nie mają takich pytań co?O Boże... Następna... Weekendowy wysyp czy co?
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
No żebyś wiedziała! Kurcze, też kiedyś byłam pierwszy raz w ciąży i DO GŁOWY BY MI NIE PRZYSZŁO, żeby wypisywać takie idiotyzmy gdzieś w internecie... No ale takie czasy, niestety...
karolyn1987
reklama
G
goszczaca
Gość
Też miałam się udzielić na tym wątku, ale po co się nakrecacNulini, ale Ty to chyba jednak lubisz tego typu wątki, bo komentujesz każdy jaki się pojawi. Skoro tak Cię one irytują, po co w ogóle na nie zaglądasz?
reklama
NeSSi
Moderatorka
Hmmm... co to są pieri ?Okres wypada mi 15 marca dzisiaj jest 10marcapare dni temu zaczeły bardzo bolec mnie pieri po chwili brzuch dołem nie jest to ból jak na @ jest to dzine czasmi mierzi czasami kuje sama nie wiem. przed wczoraj mielismy zupe pomidora w domu dla wszystkich OK a dla mnie tak kwasna ze jezykiem dotknac nie mogłam wczoraj i dzisiaj ni eposzłam do rac bo fatalnie sie czuje boli głowa jak bym miałabyc chora wczoraj był test niegatywny czekam do rana do poniedziałku
Od siedzenia przed kompem i pisaniu z pominięciem języka polskiego,Dodam ze boli mnie w krzyżu
Ale pomidorową to bym zjadła :
Podziel się: