Okres wypada mi 15 marca dzisiaj jest 10marcapare dni temu zaczeły bardzo bolec mnie pieri po chwili brzuch dołem nie jest to ból jak na @ jest to dzine czasmi mierzi czasami kuje sama nie wiem. przed wczoraj mielismy zupe pomidora w domu dla wszystkich OK a dla mnie tak kwasna ze jezykiem dotknac nie mogłam wczoraj i dzisiaj ni eposzłam do rac bo fatalnie sie czuje boli głowa jak bym miałabyc chora wczoraj był test niegatywny czekam do rana do poniedziałku
reklama
Rozwiązanie
.
reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Nulini, ale Ty to chyba jednak lubisz tego typu wątki, bo komentujesz każdy jaki się pojawi. Skoro tak Cię one irytują, po co w ogóle na nie zaglądasz?
Bo mi się wyświetlają
Poza tym lubię poznawać nowe granice absurdu, jakie są w stanie osiągnąć dzieci przed komputerem
Mam tak samo od 18 dc ( dzisiaj 23 dc , 5 dni do @) bóle w podbrzuszu , papierosy juz nie smakują , ból piersi , uczucie bąbelków w podbrzuszu ..
Nigdy tak szybko nie mialam objawów jak na okres.. zazwyczaj są 2-3 dni przed ... trochę się martwię po ostatniej wizycie u ginekologa ponieważ widzial płyn za macica i stwierdził że mógł pęknac torbiel ...
Mam nadzieje ze to jednak upragniona fasolka dzisiaj testowałam niestety NEGATYWNY, być może za prędko. . Poczekam do dnia @ i zrobię kolejny raz (o ile zdarze przed @)
Nigdy tak szybko nie mialam objawów jak na okres.. zazwyczaj są 2-3 dni przed ... trochę się martwię po ostatniej wizycie u ginekologa ponieważ widzial płyn za macica i stwierdził że mógł pęknac torbiel ...
Mam nadzieje ze to jednak upragniona fasolka dzisiaj testowałam niestety NEGATYWNY, być może za prędko. . Poczekam do dnia @ i zrobię kolejny raz (o ile zdarze przed @)
Podziel się: