jasani
Fanka BB :)
Ale ja niczego nie robię na siłę. A na pewno nie straszę. Staram się tylko pokazać,że poród może być też ciężki. Ja właśnie żałuję,że nikt mi nie powiedział jak to może wyglądać. Może wtedy mój połóg też inaczej by wyglądał. I mimo,że czekałam na córkę jak na nikogo innego na świecie to po porodzie czułam się po prostu jak wrak. I nie wynagrodziło mi tego położenie dziecka na brzuchu.No ja się nie zgodzę z tym co piszesz, bo dlaczego ma nie idealizowac skorotak czuła. Ja zawsze mówię pozytywnie o porodzie, mimo bólu, nacinania, krwi i skurczy. Tak to jest bardzo duży wysiłek i niestety część kobiet bardzo cierpi niektóre wcale. A nawet te co cierpią i dostają dzidziusia to zapominają o bólu także ja w to wierzę. No i jakby każda pisała jakie to okropne to kobiety nie chciałyby rodzić. Także niecg każda z nas pisze co czuje bo ma do tego prawo. A nie na siłę straszyć pierworódki.
I doczepie się do jednego słowa użytego przez Ciebie. Bynajmniej to nie przynajmniej. Sama sobie przeczysz. Kiedy w końcu ludzie nauczą się odróżniać te dwa słowa od siebie.