reklama
kaśka k
Fanka BB :)
witam po długiej nieobecności
martynia ma nadal problemy z nerkami no i czekamy na cum, póki co jak u wikiwerki jedziemy na furaginie
jednak wyniki ma ciagle skaczące ciagle jakies bakcyle
ogólnie jest dobrze mamy 4 ząbki i tez wybijały się chyba ze 3 miesiące a nagle w ciągu jednego tygodnia wyszły jeden za drugim
dentinox, virbucol były obowiazkowo bo mała płakała bardzo
teraz czekamy na dalsze no i w dzień ojca martynka bedzie miała roczek jenyy to już roczek
ja troszke pracuję no ale wiekszosć czasu spedzam z maleńką która już sama robi po dwa kroczki a potem trzeba ja łapać
siniaków ma pelniutko ale i tak trzyma się dzielnie
pozdrawiam wszystkich mocno i specjalne buziaki dla millerowego Pawełcia :-*
martynia ma nadal problemy z nerkami no i czekamy na cum, póki co jak u wikiwerki jedziemy na furaginie
jednak wyniki ma ciagle skaczące ciagle jakies bakcyle
ogólnie jest dobrze mamy 4 ząbki i tez wybijały się chyba ze 3 miesiące a nagle w ciągu jednego tygodnia wyszły jeden za drugim
dentinox, virbucol były obowiazkowo bo mała płakała bardzo
teraz czekamy na dalsze no i w dzień ojca martynka bedzie miała roczek jenyy to już roczek
ja troszke pracuję no ale wiekszosć czasu spedzam z maleńką która już sama robi po dwa kroczki a potem trzeba ja łapać
siniaków ma pelniutko ale i tak trzyma się dzielnie
pozdrawiam wszystkich mocno i specjalne buziaki dla millerowego Pawełcia :-*
asiuleks
KAsia - no to Martynka ładne postepy robi. Goni ostro rowiesnikow. Z refluksem sobie poradzicie. A moze furagin to za malo skoro ciagle ma bakterie? Moze powinna jakis antybiotyk dostac? My bralismy furagin i biseptol na zmiane i zadne bakterie sie nie pojawialy.
kaśka k
Agata B. pisze:no wiecie co??!! w tym wieku juz pifffko !!!
czym skorupka za młodu............
martynia tylko wąchała żeby nie było że dziecko rozpijam
asiuleks załatwiłam sobie kontrolę u innego lekarza i zobaczymy co powie bo kurcze przecież tak być nie może żeby ciagle miała bakterie
i pewnie potrzebne będa inne leki a nie tylko furagin a jeszcze brała urotrim no ale dup... nie pomogło
U nas jak były bakterie to Wiki brała augmentin, po którym zniknąły. Teraz zapobiegawczo bierzemy furagin ze względu na refluks, a od wrzesnia będzie prawqdopodobnie bactrim.
Werka natomiast na bakterie dostał tylko furagin. Dzziś robilismy kontrony posiew, jutro będą wyniki więc okaże się czy pomogło.
Werka natomiast na bakterie dostał tylko furagin. Dzziś robilismy kontrony posiew, jutro będą wyniki więc okaże się czy pomogło.
Julka także brała Furagin.
Obecnie jesteśmy po I serii szczepionki doustnej Broncho-Vaxom i odpukać - jest dobrze..
Staruszek w delegacji więc znowu mam za niego zastępstwo.. szkoda, że pracy mi nie ubywa a i domek się sam nie ogarnie
Czy wasze maluchy miały w moczu kryształki fosforanów wapnia? Kurcze, martwię się bo wszystko ponoć dobrze tylko mocz jak dłużej postoi to robi się taki na dole naczynia mętny osad - to sa te fosforany?
Obecnie jesteśmy po I serii szczepionki doustnej Broncho-Vaxom i odpukać - jest dobrze..
Staruszek w delegacji więc znowu mam za niego zastępstwo.. szkoda, że pracy mi nie ubywa a i domek się sam nie ogarnie
Czy wasze maluchy miały w moczu kryształki fosforanów wapnia? Kurcze, martwię się bo wszystko ponoć dobrze tylko mocz jak dłużej postoi to robi się taki na dole naczynia mętny osad - to sa te fosforany?
Kaśka K , dziękujemy za specjalne buziaki , Pawełek bardzo się ucieszył i az sie zaczerwienił ,oczywiście oddaje buziaczki dla Martynki .
Myslelismy,że opusciłaś nas na dobre,bo tak dawno nie odzywałas sie na tym forum.
Wklej jakies zdjęcia bo jestesmy ciekawi jak Martynka już wyrosła
Myslelismy,że opusciłaś nas na dobre,bo tak dawno nie odzywałas sie na tym forum.
Wklej jakies zdjęcia bo jestesmy ciekawi jak Martynka już wyrosła
reklama
Podziel się: