reklama
Teresiatko
[url=http://www.suwaczek.
Hej Aniu co tam u ciebie ??????
ologasior
Mama Julci
hej dziewczyny.widze ze temat szczepionek jest,mnie tez to czeka wlasnie pani powiedzial ze procz tych 3 podstawowych powinnam moja Julcie zastrzepic na Pneumokoki bo jest wczesniakiem a takie szczepionki sa drogie (,strasznie. i nie wiem czy to nie za wczesnie i czy nie bedzie zadnych powiklan bo czytalm ze sie zdarzaja,(.i mamy dylemat co robic.pozdrawiam
Ja szczepiłam Zuzie już 3 razy na pneumokoki-została jeszcze jedna dawka. Żadnych powikłań nie było nawet temperatury. Dowiedz się czy nie podlegacie pod darmową szczepionkę-my niestety sie nie załapałyśmy i płaciłam 310zł za każdą dawkę.
Jak dziecko skonczy dwa latka to jest jedna dawka tej szczepionkiMoje były szczepione własnie na bilansie dwulatka prevenarem:-)U nas to akurat było refundowaneDziewczynki dostały szczepionki w nozki(zawsze tak dostaja) i nie mialy zadnych objawow poszczepiennychhej dziewczyny.widze ze temat szczepionek jest,mnie tez to czeka wlasnie pani powiedzial ze procz tych 3 podstawowych powinnam moja Julcie zastrzepic na Pneumokoki bo jest wczesniakiem a takie szczepionki sa drogie (,strasznie. i nie wiem czy to nie za wczesnie i czy nie bedzie zadnych powiklan bo czytalm ze sie zdarzaja,(.i mamy dylemat co robic.pozdrawiam
reklama
Możesz napisać jak wogóle to wygląda? Mała musi mieć strój? Czy jakieś pampersy? nie jestem w temacie. Może sama bede próbowac bez instruktoramamita bo takie zajecia organizowane sa tylko w roku szkolnym
Podziel się: