reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dzień po dniu czyli pogaduchy Wczesnych Rodziców...

reklama
Też nie lubię przeglądać zdjęć Kubusia z pierwszych dni życia, mamy nagrany nawet krótki filmik z inkubatorka...:(
Pamietam tez ze bałam sie schodzić do małego gdy jeszcze lezałam w szpitalu, bo bałam sie złych wiadomości...
nie jedna noc przepłakałam w szpitalną poduszkę, potem w domku już było troszke łatwiej, bo i Kubuś juz wtedy był w o wiele lepszej formie
Cały czas jednak wierzyłam, że musi być dobrze..
Faktem jest to, że to co przeżyliśmy, my rodzice wcześniaczków jest tylko nasze i na zawsze nasze pozostanie.
Dzięki Bogu, wysiłkom lekarzy i pielęgniarek możemy cieszyć się teraz naszymi kruszynkami :) :) :)

A moja Julka chyba zachorzyła się :( Czekamy na lekarza.. w przedszkolu panuje szkarlatyna, krztusieć i grypa jelitowa :( No i co tu wybrać? :mad:

Dzisiaj w nocy było u Julci pogotowie :( Biedna malutka moja.. teraz śpi ale nadal jest bardzo słaba i wymiotuje.. prawdopodobnie nie toleruje Bactrimu - nawet nie wiedziałm, że jest to zwykły Biseptol tylko inaczej się nazywa :(
Nigdy więcej nie podam jej tego świństwa!

Biseptol to świnstwo, fakt. Bardzo często uczula. Trzeba mocno uważać. Pozdrowienia dla Julci.
Niech szybciutko wyzdrowieje!!

Będziemy ostrozni z lekami ,na szczęście Pawełek /odpukac/ nie choruje .
Agawo , przytul Julkę od nas i powiedz,że martwimy sie o nią.

Dobrze ze z Julka juz ok
Ale wystraszyliscie nas z tym Biseptolem - bo my dajemy na przemian z Furaginem na refluks. Ale chlopakom nic sie nie dzieje.
Isiaczku - napisz dlaczego Biseptol to swinstwo?Moze nie powinnam im go dawac?

reklama
Do góry