reklama
reklama
marta18691
Fanka BB :)
Jsk bys zlozyla szybciej nie czekalabys potem tak dlugo bo to roznie bywa potem....i tak o 500+ mozesz sie starać, beciowe,kosiakowe jak wczesniej nie pracowalas,rodzinne tez, niewiem czy jeszcze jakies dodatki sa...
Na jakiejś zasadzie dziecko zostało w szpitalu, pewnie na ten czas nie może. Wyżej zapytałam jak to wygląda z ciekawości.Jsk bys zlozyla szybciej nie czekalabys potem tak dlugo bo to roznie bywa potem....i tak o 500+ mozesz sie starać, beciowe,kosiakowe jak wczesniej nie pracowalas,rodzinne tez, niewiem czy jeszcze jakies dodatki sa...
marta18691
Fanka BB :)
No tak to jeszcze musi poczekac az dziecko bedzie z niaNa jakiejś zasadzie dziecko zostało w szpitalu, pewnie na ten czas nie może. Wyżej zapytałam jak to wygląda z ciekawości.
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Ze swojej strony dodam, że mam wujka Remisia i jest to najcudowniejszy człowiek na świecie, wcielenie dobra i troskliwości, zawsze z sercem na dłoni
Dzwoniłam dzisiaj i na tą chwilę mogą mi zaproponować tylko dom samotnej matki i schronisko dla kotów. O wszelkie zasiłki mogę się starać dopiero jak mały będzie ze mną jedynie co to mogę złożyć podanie o mieszkanie socjalne ale to się czeka. Ale nie poddaję się, robię swoje i myślę, że za jakis tydzień, maksymalnie 2 już będę szukać kawalerki do wynajęcia
I przyszłościowo te zasiłki będą szły pewnie głównie na opłaty, a na życie będę zarabiać - przyjaciel będzie zajmował się małym jak będę wychodzić do pracy. Poza tym będę pod stałą opieką mopsu. Zatem światełko w tunelu widze coraz wyraźniej ❤ nie sądziłam że dziecko da mi tyle siły ❤ dziękuję Wam za słowa wsparcia i za pomoc w kompletowaniu wyprawki jesteście cudowne tyle dobra nigdy nie doświadczyłam ❤
I przyszłościowo te zasiłki będą szły pewnie głównie na opłaty, a na życie będę zarabiać - przyjaciel będzie zajmował się małym jak będę wychodzić do pracy. Poza tym będę pod stałą opieką mopsu. Zatem światełko w tunelu widze coraz wyraźniej ❤ nie sądziłam że dziecko da mi tyle siły ❤ dziękuję Wam za słowa wsparcia i za pomoc w kompletowaniu wyprawki jesteście cudowne tyle dobra nigdy nie doświadczyłam ❤
N
Natuś_ka
Gość
Podziwiam Cię że odrazu po porodzie dajesz radę pracować by zapewnić maluszkowi dom i szczęście. To się nazywa mama na medal. Jesteś bardzo dzielna i mam nadzieję że w życiu będziesz trafiać na równie życzliwych ludzi co tutaj obecnie na forum. Szacunek również dla przyjaciela który tak bardzo stara Ci się pomoc.
Co do opieki nad starszymi ludźmi to nie jest to łatwe ale też nie trudne. Często poprostu ktoś potrzebuje towarzystwa, ugotowania czy właśnie posprzątania a może się to okazać bardziej stałą praca. Więc nie przestawaj szukać, trzymam mocno kciuki byś mogła zaniedugo wieść spokojne życie z dzieckiem
Co do opieki nad starszymi ludźmi to nie jest to łatwe ale też nie trudne. Często poprostu ktoś potrzebuje towarzystwa, ugotowania czy właśnie posprzątania a może się to okazać bardziej stałą praca. Więc nie przestawaj szukać, trzymam mocno kciuki byś mogła zaniedugo wieść spokojne życie z dzieckiem
reklama
Podziel się: