reklama
Cieszę się z takiej zmiany decyzji. Nie bój się mówić co jest potrzebne. Jest tutaj nowy wątek który oferuje pomoc materialna i nie tylko. Zajrzyj. Nawet dom samotnej matki na jakiś czas nie jest taki zły jak ma się przy sobie dziecko i się o nie walczy. Trzymam mocno kciuki.
reklama
marta18691
Fanka BB :)
Super ze jednak walczysz o siebie i dziecko napewno nie bylo Ci latwo
Nie umiem znaleźć tego wątkuCieszę się z takiej zmiany decyzji. Nie bój się mówić co jest potrzebne. Jest tutaj nowy wątek który oferuje pomoc materialna i nie tylko. Zajrzyj. Nawet dom samotnej matki na jakiś czas nie jest taki zły jak ma się przy sobie dziecko i się o nie walczy. Trzymam mocno kciuki.
monika1708
Fanka BB :)
Jeśli chodzi o mieszkanie.. Możesz spróbować starać się o mieszkanie z gminy chociaż w tych czasach pewnie jest ciężko.
A rzeczy dla dziecka itp często ludzie na grupach na fb za darmo oddają, możesz popatrzeć.
Trzym za Was kciuki [emoji110]
A rzeczy dla dziecka itp często ludzie na grupach na fb za darmo oddają, możesz popatrzeć.
Trzym za Was kciuki [emoji110]
Nie umiem znaleźć tego wątku
A jak z rodziną ? Nikt nie może pomóc ?
Dostaniesz 500 i przez rok 1000 macierzyńskiego. Czy załatwiłaś alimenty ?
Dzięki.
A jak z rodziną ? Nikt nie może pomóc ?
Dostaniesz 500 i przez rok 1000 macierzyńskiego. Czy załatwiłaś alimenty ?
Właśnie z rodziną jestem pokłócona, próbowałam się pogodzić ale nic z tego. O świadczenia będę się starać jak już mały ze mną będzie, bo teraz chyba nie mogę skoro nie jestem jego opiekunem faktycznym?
A o alimenty się będę starać dopiero jak mąż zaprzeczy ojcostwo, bo teraz on jest prawnym ojcem dziecka... Namieszane :/
reklama
Dzięki.
Właśnie z rodziną jestem pokłócona, próbowałam się pogodzić ale nic z tego. O świadczenia będę się starać jak już mały ze mną będzie, bo teraz chyba nie mogę skoro nie jestem jego opiekunem faktycznym?
A o alimenty się będę starać dopiero jak mąż zaprzeczy ojcostwo, bo teraz on jest prawnym ojcem dziecka... Namieszane :/
Nie wiem jak to jest, może ktoś się wypowie. Rozumiem, że sytuacja z ciążą wpłynęła na sytuację w rodzinie. Może z tym też się oswoją jak zobaczą wnuka. Myślę, że powinnaś szybko dziecko zabrac ze szpitala i to wszystko załatwić. Może wynajem jakiegoś pokoju chociaż ? Nie wiem z jakiego jesteś miasta i jakie tam są ceny.
Ojciec biologiczny dziecka się wcale nie interesuje ?
Podziel się: