Witajcie drogie mamusie (i może tatusiowie?). 25.10 miałam OM. Zbliżenie było tylko raz 12.11. No i są 2 kreski na teście. Lecę do gina. Wyznaczył mi termin wizyty na 11.12. Na moje oko to już 7 tydzień (7t6d). Gin mi mówi że maleństwo wielkością na 5 tydzień ale nie mam się martwić i przyjść za tydzień. Poleciałam do gina na kolejny dzień (prywatnie). Mówi mi to samo. Na moje pytanie czy będzie z tego dziecko on że są takie przypadki ale na jego doświadczenie (dr. n. med - jeden z najlepszych u mnie w mieście) nie daje dużej szansy. Dziś idę robić Bhcg. Czy ktoś z Was tak miał? Udało się urodzić zdrowe dzieciątko?
reklama
Rozwiązanie
Trzymam kciuki i mocno ściskamNa pierwszej wizycie rano nadal nic nie było widać. Poleciałam do innego prywatnie i zobaczyłam bicie serduszka! Bije zbyt wolno i jest jakaś nieprawidłowość, duży pęcherzyk obok dziecka. Ale czekam na kolejne badanie. Dostałam leki. Zobaczymy jak to dalej się potoczy.
Patrycja35
Fanka BB :)
Ja od 5 tyg co tydz bylam na usg i sie udalo...daj koniecznie znacBardzo bym chciała żeby i u mnie na usg się pokazało. Chociaż teraz już mi brak wiary po 2 wizytach u lekarza.
reklama
A w którym tygodniu zobaczyłas serduszko?Ja od 5 tyg co tydz bylam na usg i sie udalo...daj koniecznie znac
Jeśli wizytę miałaś 11 grudnia to był to 6t5d.( według om), więc myślę, że serduszko powinno się lada moment pojawić.Witajcie drogie mamusie (i może tatusiowie?). 25.10 miałam OM. Zbliżenie było tylko raz 12.11. No i są 2 kreski na teście. Lecę do gina. Wyznaczył mi termin wizyty na 11.12. Na moje oko to już 7 tydzień (7t6d). Gin mi mówi że maleństwo wielkością na 5 tydzień ale nie mam się martwić i przyjść za tydzień. Poleciałam do gina na kolejny dzień (prywatnie). Mówi mi to samo. Na moje pytanie czy będzie z tego dziecko on że są takie przypadki ale na jego doświadczenie (dr. n. med - jeden z najlepszych u mnie w mieście) nie daje dużej szansy. Dziś idę robić Bhcg. Czy ktoś z Was tak miał? Udało się urodzić zdrowe dzieciątko?
Powiesz mi jak to wyliczyłaś? Bo mi wyszło ineczej. Wtedy był 48 dzień ciąży. Tak mi powiedziano też na wizycieJeśli wizytę miałaś 11 grudnia to był to 6t5d.( według om), więc myślę, że serduszko powinno się lada moment pojawić.
otherside
BHG 10846. Więc i tak za nisko.
[/QUOTE
Ważne że beta jest pow 5. Zrób kolejna za 48 h w tym samym laboratorium, jeśli przyrost będzie minimum 66 % to wszystko będzie dobrze.
Fado123
Dlaczego za nisko ?BHG 10846. Więc i tak za nisko.
reklama
Bo z OM powinnam być w 8tc i wynik powinien być wyższy. W poniedziałek pójdę jeszcze raz i zobaczymy jaki jest przyrost.Dlaczego za nisko ?
Podziel się: