Skandal na całego! Jak to możliwe, że producent musów dla maluchów wypuszcza teraz na rynek... wódkę w saszetkach?! Tak, dobrze czytacie – te same saszetki, które kojarzą się z dziecięcymi soczkami czy musami owocowymi, teraz oferują alkohol! Marka Owolovo.eu, którą znacie z produktów dla dzieci, poszerzyła swój asortyment o alkohol. To czysty cynizm i pazerność! Dzieciom – soczek, mamie – alkohol. I to w takiej formie, że łatwo ją ukryć. Nastolatki bez problemu wniosą to wszędzie – nauczyciele, a nawet rodzice, mogą nie rozróżnić tego od niewinnego musiku.
Nie wiem, co Wy na to, ale mnie aż nosi! Wódka w saszetkach, której nie odróżnisz od dziecięcej przekąski?! W takim samym opakowaniu, z podobną grafiką?! To jest debilizm i jawna próba manipulacji i "świetny pomysł", żeby ułatwić młodym dostęp do alkoholu. Słyszeliście w ogóle o tym?
Nie wiem, co Wy na to, ale mnie aż nosi! Wódka w saszetkach, której nie odróżnisz od dziecięcej przekąski?! W takim samym opakowaniu, z podobną grafiką?! To jest debilizm i jawna próba manipulacji i "świetny pomysł", żeby ułatwić młodym dostęp do alkoholu. Słyszeliście w ogóle o tym?