reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci z czerwca 2004

niekat - to faktycznie fatalnie:szok:. 6-latki z tymi starszymi to nie do pomyślenia!!! Nie może być takiej sytuacji, a kto będzie odpowieadał za maluchy na przerwie? Przecież powinny być osobne łazienki i sale oddzielone od tych starszych!!! Chyba możesz zażadać przyjecia dziecka do zerówki do przedszkola ale nie jestem pewna:confused:. Połączcie siły jako rodzice i walczcie, zawsze jest szanas że coś uda sie zyskać. Istnieje możliwość, ze wrócę wcześniej do pracy czyli od października tego roku więc wiele by się zmieniło, ech.. zobaczymy jeszcze.

reklama
No nie ciekawie, fakt :(

Zrobiłam kolaż Zuzi. Ładny?

roczekm.jpg

scarlet słdoziak z tej twojej Zuzi:tak:;-)i śmieszek maly:tak:super Ci ten kolaż wyszedł.rób tak dalej to będzie fajnie widac rózncę na przestrzeni czasu:tak::-)

oj słodki słodki i nie taki znów grubasek;-):tak:wygląda zdrowo i bez przesady:tak:i wydaje mi sie że jest podobna do Ola jak był młodszy,co?:confused:najbardziej mi sie podobaja zdjęcia z bratem jak trzyma zuzie za buzie i jak Zusia wpycha sobie rączke do dziuba:-Dtrójeczka tez jest sliczna:cool2:ehh wesoło masz w domu:sorry2:

oj słodki słodki i nie taki znów grubasek;-):tak:wygląda zdrowo i bez przesady:tak:i wydaje mi sie że jest podobna do Ola jak był młodszy,co?:confused:najbardziej mi sie podobaja zdjęcia z bratem jak trzyma zuzie za buzie i jak Zusia wpycha sobie rączke do dziuba:-Dtrójeczka tez jest sliczna:cool2:ehh wesoło masz w domu:sorry2:

Dzięki :)
No wesoło, aż mnie od rana głowa boli.
Zuzia na żywo nie jest taka okrągła, jakoś tak n fotach wychodzi :blink:
Ale w koncy ma te 10 kg a może i więcej już :shocked2:

10 kg?no to nie powiem że mało bo Marcel od ponad pół roku utrzymuje wage 11,5 kg :sorry2:ale co tam!Jak jest zdrowa i ma apetyt to przeciez nic zlego.Powtórzę że wcale nie wygląda na grubaska;-)jest takim słodkim pączusiem do schrupania:cool2::sorry2:

reklama
10 kg?no to nie powiem że mało bo Marcel od ponad pół roku utrzymuje wage 11,5 kg :sorry2:ale co tam!Jak jest zdrowa i ma apetyt to przeciez nic zlego.Powtórzę że wcale nie wygląda na grubaska;-)jest takim słodkim pączusiem do schrupania:cool2::sorry2:

Ostatnio byla ważona jak miała 4 miesiące i tydzień i wtedy ważyła 9850 g i miała 76 cm, więc jak roczne dziecko :baffled:

Do góry