reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

Zaliczyłyśmy dzisiaj kolejną wizytę u ortopedy. Powiedział, że Natalka ma bioderka na 4 + (a piątek nie stawia) no i ma chłopięce bioderka...nie dowiedziałam się co to może oznaczać. Mąż jednak szybko stwierdził, że przecież musi mieć coś po nim ;D
Zapytałam się też o sadzanie małej. On odpowiedział, że jeśli mała już chce i usiłuje to ją sadzać. Dziecko ma się rozwijać a nie uwsteczniać leżąć....to są jego słowa. Co lekarz to inna opinia. Bądź tu mądry człowieku :p :p

reklama
Strasznie długo mnie tu nie było i dzieci jak z obrazka przybyło na potęgę, więc w skrócie telegraficznym sto lat dla wszystkich mini jubilatów no i co do opisó....jak by to ująć, poprostu nie wyrabiam mamuśki, cudeńka wam rosną pod spódnicą i oby tak dalej, powiem tylko że Lalunia Tuni to już nie lada kobitka, zmienia się w ...oku kamery za każdym razem. Rośnij zdrowo Rozi.
A Mikołajek niech nie wybrzydza, żelazo jest zdrowe i już ;) no dobra, żartowałam, opluj mamę z góry na dól i poproś o inne menu...

miyu, Mati jak kiedyś obaczy to zdjęcie ...hmmm..jakby to ładnie ująć....troszkę będzie miał pretensje....
że mus sukienki nie założyłaś  ;)
Ja tam wolę Matiego machiosa muchiosa guaposa,
o....może mamuśki wrześniowych chłopaczków ogłosimy konkurs mistera wrześniowego.
proponuję obowiązkowy strój galowy, minimum krawat lub muszka ?

Maleńkie wrześnióweczki będą szanownym jurrrrri

suuuper pomysł

dawajcie fotki mamuśki synków ;D ;D

miyu ale sie uśmiałam :D mam nadzieje, że synek Cie nie potraktuje kijkiem za takie fotki ;)

khm khm nie no ja tylko chcę żeby mi synek nie oślepł bo mu już grzywka do oczu wchodzi a tatuś nie pozwala obciąć :)

hahaha, wyobrazilam sobie wrześnióweczki jako jury - wydrukujemy fotki naszych misterów, położymy przed dziewczętami i który pierwszy trafi w małe rączki ten wygrywa! ;) chciałam napisać, że który trafi do buzi, ale to może zostać źle odebrane ;D ;D ;D

bo jest taki przesąd że nie można obcinać dziecku włosów przed skończeniem roku bo mu się rozum obcina :)
żartujemy tak sobie ale jutro nożyczki pójdą w ruch :)

Miyu, a ja ubolewałam nad łyskinką krzysia... ;D A z tymi nożyczkami to ostrożnie
Beatka, poczekaj tylko aż miss wrześnióeczek zostanie ogłoszona, powiem ci na ucho że z Krzyśka straszny śliniak, i też nie chciałabym być , żle odebrana ;D ;D ;D

reklama
Do góry