reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

reklama
Melanie pisze:
Aniulka ja widzę to samo
cukiereczka i piękną mamusię

zauważyłyście, że kobiety po ciąży pięknieją?
robią sie bardziej kobiece  ::)

Przeciez ja juz tobie to pisałam , że kobiety sa po ciąży bardziej kobiece i seksowne ;) ;) ;)

Wszystkie wrześnóweczki pięknieją z dnia na dzień i dzieciaczki wrześniowe bez wyjątku słodziutkie!!!!!!!

Aniulka pisze:
Przeciez ja juz tobie to pisałam , że kobiety sa po ciąży bardziej kobiece i seksowne ;) ;) ;)

mój mąż powiedział, że bardzo mi się twarz zmieniła i, że podoba mu się to co widzi i, że jestem jeszcze bardziej seksi :p ;D
a ja się jeszcze nie czuję ani ciut seksi ::) no chyba, że te wielkie cycki o rozmiarze D ;D

reklama
Kociak to powinnas sie cieszyc, ze tylko bioderka masz szersze ;D Ja najchetniej bym sobie wykroila ten nadmiar skory na brzuszku ;D Chlop mnie sciga o robienie brzuszkow, a ja kurde nie mam kiedy. dzisiaj juz od 7ej, spiewalam dziewczetom piosenki i z grzechotkami biegam. Moje baki sa juz bardzo aktywne w dzien ;D Wlasnie przysnely, mam nadzieje, ze na dluzej, wiec lece pod prysznic ;D

Melanie, Koreczek, ale wam fajnie, ze mezowie Wam tak slodza ;D

Do góry