reklama
Kamila ma skazę
2 godz. temu wyszła od nas pani doktor, oglądała i badała Kamę i stwierdzila, że ta jej wysypka to objaw alergii...
zapisała Nutramigen i stwierdziła, że KONIECZNIE trzeba dziecko na niego przestawić..., przepisała też jakiś syropek na alergię, maści, olejek do kąpieli...
pytała, czy ktos z nas jako dziecko miał skazę, powiedziałam, że nie
pytała, czy jesteśmy alergikami - powiedzialam, że ja mam jakieś dziwne odczyny skórne - podobno uczulenie na nikiel, mam też alergię na sierść kota - więc ona stwierdziła, że to po mnie ta alergia... :
powiedziała też, że jeżeli do tej wysypki i suchych placków dołącz się łzawienie, kichanie, katar, to już będzie następny etap ... ale może do niego nie dojdzie
no to teraz musimy walczyć z tym świństwem >
2 godz. temu wyszła od nas pani doktor, oglądała i badała Kamę i stwierdzila, że ta jej wysypka to objaw alergii...
zapisała Nutramigen i stwierdziła, że KONIECZNIE trzeba dziecko na niego przestawić..., przepisała też jakiś syropek na alergię, maści, olejek do kąpieli...
pytała, czy ktos z nas jako dziecko miał skazę, powiedziałam, że nie
pytała, czy jesteśmy alergikami - powiedzialam, że ja mam jakieś dziwne odczyny skórne - podobno uczulenie na nikiel, mam też alergię na sierść kota - więc ona stwierdziła, że to po mnie ta alergia... :
powiedziała też, że jeżeli do tej wysypki i suchych placków dołącz się łzawienie, kichanie, katar, to już będzie następny etap ... ale może do niego nie dojdzie
no to teraz musimy walczyć z tym świństwem >
M
Melanie
Gość
witam w klubie nutramigenowców
mam nadzieję, że naszym dzieciaczkom szybko miną te paskudy
Melanie pisze:witam w klubie nutramigenowców
witam, witam
dzieci szybko rosną i mam nadzieję, że ani się nie spostrzeżemy a po alergi nie pozostanie śladu
o właśnie. To samo pisałam. Kamilko życze Ci aby smakował Ci ten specyfiksiwasek pisze:biedne dzieciaczki na nutramigenie...miejmy nadzieje ze szybko przejda wszelkie alergie
ciekawe jak kama zniesie przyzwyczajanie sie do smaku nutramigenu trzymamy kciuki zeby lekko poszlo
siwasek pisze:biedne dzieciaczki na nutramigenie...miejmy nadzieje ze szybko przejda wszelkie alergie
ciekawe jak kama zniesie przyzwyczajanie sie do smaku nutramigenu trzymamy kciuki zeby lekko poszlo
dziękujemy siwasku, pani doktor kazała wprowadzać stopniowo - mieszać coraz więcej az do samego Nutramigenu - ma to potrwać około 2 tygodnie
Aniulka pisze:o właśnie. To samo pisałam. Kamilko życze Ci aby smakował Ci ten specyfiksiwasek pisze:biedne dzieciaczki na nutramigenie...miejmy nadzieje ze szybko przejda wszelkie alergie
:laugh: :laugh: :laugh: dzieki Aniulko
teraz już uciekam...załatwić ważną rzecz - jak załatwimy, to się pochwalę
reklama
Podziel się: