reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

Wszystkiego najlepszego...
Szczęścia i radości moc...
Ciepłego słoneczka co dzień...
Kolorowych snów co noc...

Słodkiemu Olafkowi z okazji skończenia pół roczku zyczy ciotka Aniulka z chłopakami

img500.jpg

reklama
Kamila ma skazę :(

2 godz. temu wyszła od nas pani doktor, oglądała i badała Kamę i stwierdzila, że ta jej wysypka to objaw alergii...

zapisała Nutramigen i stwierdziła, że KONIECZNIE trzeba dziecko na niego przestawić..., przepisała też jakiś syropek na alergię, maści, olejek do kąpieli...

pytała, czy ktos z nas jako dziecko miał skazę, powiedziałam, że nie

pytała, czy jesteśmy alergikami - powiedzialam, że ja mam jakieś dziwne odczyny skórne - podobno uczulenie na nikiel, mam też alergię na sierść kota - więc ona stwierdziła, że to po mnie ta alergia... ::) :(

powiedziała też, że jeżeli do tej wysypki i suchych placków dołącz się łzawienie, kichanie, katar, to już będzie następny etap ... ale może do niego nie dojdzie :)

no to teraz musimy walczyć z tym świństwem >:D

zdrówka szczescia i radosci dla Olafka i Natalki

:laugh: :D :laugh: :D :laugh: ;D :laugh: :D :laugh: :D :laugh: :D :laugh: :D :laugh: :D :laugh: :D :laugh:

biedne dzieciaczki na nutramigenie...miejmy nadzieje ze szybko przejda wszelkie alergie
ciekawe jak kama zniesie przyzwyczajanie sie do smaku nutramigenu :p trzymamy kciuki zeby lekko poszlo

Melanie pisze:
:( witam w klubie  nutramigenowców :p

mam nadzieję, że naszym dzieciaczkom szybko miną te paskudy  :p

witam, witam :(

dzieci szybko rosną i mam nadzieję, że ani się nie spostrzeżemy a po alergi nie pozostanie śladu :)

siwasek pisze:
biedne dzieciaczki na nutramigenie...miejmy nadzieje ze szybko przejda wszelkie alergie
ciekawe jak kama zniesie przyzwyczajanie sie do smaku nutramigenu :p trzymamy kciuki zeby lekko poszlo
o właśnie. To samo pisałam. Kamilko życze Ci aby smakował Ci ten specyfik ;)

siwasek pisze:
ciekawe jak kama zniesie przyzwyczajanie sie do smaku nutramigenu  :p  trzymamy kciuki zeby lekko poszlo

dziękujemy siwasku, pani doktor kazała wprowadzać stopniowo - mieszać coraz więcej az do samego Nutramigenu - ma to potrwać około 2 tygodnie

Aniulka pisze:
siwasek pisze:
ciekawe jak kama zniesie przyzwyczajanie sie do smaku nutramigenu  :p  trzymamy kciuki zeby lekko poszlo
o właśnie. To samo pisałam. Kamilko życze Ci aby smakował Ci ten specyfik ;)

:laugh: :laugh: :laugh: dzieki Aniulko ;)

teraz już uciekam...załatwić ważną rzecz :) - jak załatwimy, to się pochwalę :)

reklama
Ciekawa jestem co takiego załatwiasz... ::) ::) chyba się domyslam ale pewności nie mam... 8) ;)

Dzisiaj pewnie już sie nie dowiem bo lece do pracy na noc a teraz lecę się szykowac i zając sie dzieciarnią ;D ;D ;D

Do góry