reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

Roberciku - przyjm, kochany szkrabie serdeczne życzenia zdrówka, uśmiechu i smacznego jedzonka. obyś zawsze był dla rodziców słoneczkiem. :-* :-* :-* :-*

monia i Kamila :)

reklama
Wszystkiego co najlepsze dla Kamilki, Maciusia i Robercika.
Duzo zdrowka, slonka i pysznego jedzonka !!!!!!!!!!!!!!!

;D :D ;D :D ;D :D ;D :D ;D :D ;D :D ;D :D ;D :D ;D :D ;D :D ;D :D ;D :D ;D :D ;D :D ;D :D ;D :D ;D :D ;D

:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Kochany Roberciku Wiosnę przywitaj w tym samochodziku, który Hania ci przesyła gdy pół roczku Tobie mija :-* :-* :-*

czerwsamoch6uf.jpg

Weszłam dopiero dziś na forum. W weekend mąż mnie nie dopuścił do komputera :(, bo musiał ważniejsze rzeczy robić. Niestety nie dorobiliśmy się drugiego komputera.
Bardzo, bardzo dziękuję za tak przesympatyczne życzenia dla mojego Robercika.
Teraz w niedzielę (tj. 02.04) są już 6-te urodzine mojej córeczki ;D Akurat będziemy u babci, więc kinder bal będzie u niej. Jeszcze rok temu tam mieszkaliśmy, więc moja córcia ma dużo koleżanek i kolegów ;D. Zapowiada się więc ciekawy weekend. Jak wrócimy trzeba będzie zrobić powtórkę z rozrywki :laugh:

Witam serdecznie po kilku dniach nieobecnosci.
Bylam w piatek z corcia u lekarza na badaniu i milao byc szczepienie.
Wlasnie milao byc, a nie bylo bo lekarka stwierdzila, ze sa krwinki czerwone w moczu i to pwnie jakies bakterie wiec trzeba zrobic powtorke z badania moczu.
Tak wiec dzis rano zlapalam mocz i maz zawiozl do anoalizy po poludniu odebralismy wyniki i od razu do lekarza wydawalo mi sie ze wszystko jest oki i bedazie to szczepienie zakichane. A tu lekarka po ogladnieciu naszych wynikow stwierdzila, ze sa jeszce gorsze niz poprzednie i stwierdzila, ze jest to zapalenie drog moczowych . O rany! No i niestety musimy przez 10 dni 2 razy dziennie brac zawiesinke i potem znow badanie moczu i kontrola u lekarza i jak bdzie oki to szczepienie sie odbedzie.

Dziwne to jest bo po Sandrze wogole nie widac zadnej choroby.
Juz drugi raz nam sie szczepienie przesunelo, cholerka mam nadzieje ze pomoze ten lek i wszystko bedzie w porzadku. Ja tak nie znosze jak jej cos dolgega chetnie bym jej wszystkie chorubska pozabierala.

Joanka pisze:
siwasek pisze:
Kochane Wrzesniowe Supermamuski dzieujemy ze pamietałyscie o naswym półroczku i serdecznie dzieujemy za życzenia :)

My składamy spóżnione najserdeczniejsze życzenia dla

Pariski,

Darunii,

Łukaszka

Antosia,

Juleczki

a także dzisiejszym

Kamilce i
Maciusiowi

niech Wam robaczki zawsze słoneczko świeci

zdrówko niech wam zawsze dopisuje a uśmiech z waszej buziuni niech nigdy nie znika !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Siwasku podkleję się.

Kochane sześciomiesięczniaczki cmokasy buziaksy w wasze przesłodkie pysie. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Siwasku pozwolisz, że i my się dołączymy do Twoich życzeń.
Kachane dzieciaczki wszystkiego dobrego co sobie w życiu wymarzycie

Roberciku, przesylamy Ci spoznione, ale szczere buziaczki na polroczek,
badz zawsze zdrowy i usmiechniety, grzeczny, dzielny i kochany :-* :-* :-* :-* :-* :-*,

reklama
Martusia, a skad lekarka wiedziala, ze cos jest nie tak ?? te badania moczu to tak macie profilaktycznie ??
zyczymy oczywiscie duzo zdrowka dla Sandruni ;D

Do góry