reklama
Gosiczka
Mamusia Kubusia
edyta27 pisze:Co najmniej 200 takich półroczków pełnych szczęścia i miłości oraz wiosennego słońca życzymy Robercikowi Karioki, który dziś kończy 6 miesięcy.
My też się przyłączamy.
martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
Wszystkiego co najlepsze dla Kamilki, Maciusia i Robercika.
Duzo zdrowka, slonka i pysznego jedzonka !!!!!!!!!!!!!!!
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Duzo zdrowka, slonka i pysznego jedzonka !!!!!!!!!!!!!!!
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Weszłam dopiero dziś na forum. W weekend mąż mnie nie dopuścił do komputera , bo musiał ważniejsze rzeczy robić. Niestety nie dorobiliśmy się drugiego komputera.
Bardzo, bardzo dziękuję za tak przesympatyczne życzenia dla mojego Robercika.
Teraz w niedzielę (tj. 02.04) są już 6-te urodzine mojej córeczki ;D Akurat będziemy u babci, więc kinder bal będzie u niej. Jeszcze rok temu tam mieszkaliśmy, więc moja córcia ma dużo koleżanek i kolegów ;D. Zapowiada się więc ciekawy weekend. Jak wrócimy trzeba będzie zrobić powtórkę z rozrywki :laugh:
Bardzo, bardzo dziękuję za tak przesympatyczne życzenia dla mojego Robercika.
Teraz w niedzielę (tj. 02.04) są już 6-te urodzine mojej córeczki ;D Akurat będziemy u babci, więc kinder bal będzie u niej. Jeszcze rok temu tam mieszkaliśmy, więc moja córcia ma dużo koleżanek i kolegów ;D. Zapowiada się więc ciekawy weekend. Jak wrócimy trzeba będzie zrobić powtórkę z rozrywki :laugh:
martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
Witam serdecznie po kilku dniach nieobecnosci.
Bylam w piatek z corcia u lekarza na badaniu i milao byc szczepienie.
Wlasnie milao byc, a nie bylo bo lekarka stwierdzila, ze sa krwinki czerwone w moczu i to pwnie jakies bakterie wiec trzeba zrobic powtorke z badania moczu.
Tak wiec dzis rano zlapalam mocz i maz zawiozl do anoalizy po poludniu odebralismy wyniki i od razu do lekarza wydawalo mi sie ze wszystko jest oki i bedazie to szczepienie zakichane. A tu lekarka po ogladnieciu naszych wynikow stwierdzila, ze sa jeszce gorsze niz poprzednie i stwierdzila, ze jest to zapalenie drog moczowych . O rany! No i niestety musimy przez 10 dni 2 razy dziennie brac zawiesinke i potem znow badanie moczu i kontrola u lekarza i jak bdzie oki to szczepienie sie odbedzie.
Dziwne to jest bo po Sandrze wogole nie widac zadnej choroby.
Juz drugi raz nam sie szczepienie przesunelo, cholerka mam nadzieje ze pomoze ten lek i wszystko bedzie w porzadku. Ja tak nie znosze jak jej cos dolgega chetnie bym jej wszystkie chorubska pozabierala.
Bylam w piatek z corcia u lekarza na badaniu i milao byc szczepienie.
Wlasnie milao byc, a nie bylo bo lekarka stwierdzila, ze sa krwinki czerwone w moczu i to pwnie jakies bakterie wiec trzeba zrobic powtorke z badania moczu.
Tak wiec dzis rano zlapalam mocz i maz zawiozl do anoalizy po poludniu odebralismy wyniki i od razu do lekarza wydawalo mi sie ze wszystko jest oki i bedazie to szczepienie zakichane. A tu lekarka po ogladnieciu naszych wynikow stwierdzila, ze sa jeszce gorsze niz poprzednie i stwierdzila, ze jest to zapalenie drog moczowych . O rany! No i niestety musimy przez 10 dni 2 razy dziennie brac zawiesinke i potem znow badanie moczu i kontrola u lekarza i jak bdzie oki to szczepienie sie odbedzie.
Dziwne to jest bo po Sandrze wogole nie widac zadnej choroby.
Juz drugi raz nam sie szczepienie przesunelo, cholerka mam nadzieje ze pomoze ten lek i wszystko bedzie w porzadku. Ja tak nie znosze jak jej cos dolgega chetnie bym jej wszystkie chorubska pozabierala.
Siwasku pozwolisz, że i my się dołączymy do Twoich życzeń.Joanka pisze:siwasek pisze:Kochane Wrzesniowe Supermamuski dzieujemy ze pamietałyscie o naswym półroczku i serdecznie dzieujemy za życzenia
My składamy spóżnione najserdeczniejsze życzenia dla
Pariski,
Darunii,
Łukaszka
Antosia,
Juleczki
a także dzisiejszym
Kamilce i
Maciusiowi
niech Wam robaczki zawsze słoneczko świeci
zdrówko niech wam zawsze dopisuje a uśmiech z waszej buziuni niech nigdy nie znika !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Siwasku podkleję się.
Kochane sześciomiesięczniaczki cmokasy buziaksy w wasze przesłodkie pysie. :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Kachane dzieciaczki wszystkiego dobrego co sobie w życiu wymarzycie
reklama
Podziel się: