reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

reklama
Aby serduszko Twoje gorące było zawsze jak słońce...
A uśmiech Twój radosny przypominał zapach wiosny...

Wszystkiego najlepszego... szczęścia i radości moc...
ciepłego słoneczka co dzień... kolorowych snów co noc...

Dla mega przystojnego i mega odlotowego kolesia Antka
od Paris i jej rodziców :-* :-* :-*

b_dziecko_z1.jpg
Sunflower3a.JPG

Antonio - rośnij duuuży, zdrowy i wesoły półroczniaku kochany :-* :-* :-* :-* :-*
monia i Kamila

a to super bryka dla super kolesia Antka
111392316579016799.jpg

Kochany Antonio życzymy ci z Hanią żeby kolejne półroczku było jeszcze ciekawsze i zabawniejsze i żeby z Twojej buźki nie znikał przeuroczy uśmiech ;)

piesio6no.jpg
slodkosci7gj.jpg

dziewczyny Majka mi od 2 dni strajkuje z jedzeniem :( jedyne co normalnie zjadła wczoraj to obiad, a tak to je 1/3 tego co zwykle.
i dwa wieczory z rzędu odmówiła cyca, zaznaczam, że jadła obiad ok. 16, potem cyc, kaszka ok. 20, ale malutko 60-80 i tylko herbatka później. i spała normalnie całą noc, cyc ok. 9 rano...
mam już się martwić czy jeszcze nie? sporo pije, innych objawów brak

kinek pisze:
Kochany Antonio życzymy ci z Hanią żeby kolejne półroczku było jeszcze ciekawsze i zabawniejsze i żeby z Twojej buźki nie znikał przeuroczy uśmiech  ;)

piesio6no.jpg

slodkosci7gj.jpg

Pozwolisz, ze sie podepniemy ;D

Zyczy Sandrusia z mama

Sto lat sto lat dla Antka. Rośnij duży na pociechę rodziców
Życzę Ci dużo dużo zdrówka, radości i miłości.

bckgrdsrv.aspx

Beatko nie wiem co Ci poradzić. Boję się cokolwiek napisać, bo nie chciałabym Ciebie niepotrzebnie straszyć.
Na pocieszenie powiem, że mój Robert też ma takie dni, że strajkuje z jedzeniem. Po 2-3 dniach wraca wszystko do normy. Tymczasowy brak apetytu nie ma wpływu na jego nastrój. Dopóki co ładnie przybiera mi na wadze, dlatego tym się nie martwiłam.Ja jeszcze oprócz jabłka nic mu nie wprowadzałam, więc jeżeli chodzi o ilości jedzonka ciężko porównać. A jabłuszko dałam mu dopiero dwa razy, tak bardziej z ciekawości czy mu zasmkuje i ... mu zasmakowało ;D

reklama
beatka pisze:
dziewczyny Majka mi od 2 dni strajkuje z jedzeniem  :( jedyne co normalnie zjadła wczoraj to obiad, a tak to je 1/3 tego co zwykle.
i dwa wieczory z rzędu odmówiła cyca, zaznaczam, że jadła obiad ok. 16, potem cyc, kaszka ok. 20, ale malutko 60-80 i tylko herbatka później. i spała normalnie całą noc, cyc ok. 9 rano...
mam już się martwić czy jeszcze nie? sporo pije, innych objawów brak

nie wiem, Beatko, poczekaj jeszcze 2 dni i ewentualnie idź do lekarza z Mają, ale nie przewiduję, aby coś było nie tak :) Kama też je po 60 kaszki i dopija 60 mleka Maja - jak widzę - je dość często :), może dlatego je mniej, a dodatkowo jakiś chwilowy brak apetytu :), myślę, że to nic złego :)

Do góry