reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

whitetulips5bu7gz.jpg

to dla Igi, słodkiej wrześniowej panny z najlepszymi zyczeniami od Marcela i ciotki Marty

reklama
Kolorowych snów...
Usmiechu od ucha do ucha...
Pięknych bajek na dobranoc...
Własnego pieska i kotka...
Co dzień nowych przygód...
Butów siedmiomilowych...
Gwiazdki z nieba...
Wspaniałych przyjaciół...
I wesołej rodzinki...

Życzę wszystkim dzieciakom, aby ich dzieciństwo było jak najlepsze i aby trwało jak najdłużej !!!

Dla półroczniaków - Iguni i Łukaszka :-* :-*

Pariska z mamusią :) :)

bear%20in%20the%20big%20blue%20house.jpg
BEAR%20POWER.jpg

My również Igusi oraz Łukaszkowi życzymy duuużo siły w pokonywaniu wszelkich trudnosci związanych z drugim półroczkiem...Zyczymy Wam łatwego raczkowania, chodzenia, żeby pierwszym Waszym słowem było "mama". Żeby wszystko przychodziło Wam z łatwością. I żebyście byli zawsze zdrowi!

Zycze Wam slonca na kazdym niebie,
                         smaku, zapachu w codziennym mleczku
                         ptakow,motyli i chwil radosnych
                         a w sercu zawsze zielonej wiosny

Dla Iguni I Lukaszka od Antoniego
groupmain.gif

poohpuddle.gif

Dziewczyny ja tak troche z innej beczki.
Uzywam pampersow Huggies Super flex(te zielone)
i juz trzeci dzien pod rzad Antek budzi sie z mokrymi plecami ??? >:D
Co jest ? Czyzby juz zamale?? A uzywam 8-14 kg.
Nie sadze zebym je zle ubierala, w koncu tak samo zakladam mu juz przez pol roku.
Jak myslicie, kupic wieksze? On przemaka tylko w nocy.

Edytko i anineczko dziękujemy za zyczenia.

Jesli chodzi o pieluchy to pewnie nie pomoge bo ja Pampersów uzywam... ale być może za małe???

Na polecam odradzam jedna laska skarzyła sie na Pampersy i Happy że jej dziecku przemakaja na pleckach pieluchy...

Może faktycznie spróbuj większe....

anineczka nie wiem co poradzić, bo u nas te huggiesy nie przemakały na pleckach - nigdy ::)
kup większe i wypróbuj :)

no to ja mam odwrotny problem, tzn nie do końca problem, bo nic sie nie dzieje, ale Majka ostatnio bardzo mało siusia... zaczęłam jej dawać herbatkę, ale ona przez cały dzień wypije max 80ml. kilka dni było już lepiej a od wczoraj znowu mało sika. poza tym jest zdrowa. co to może znaczyć?

reklama
Do góry