reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

reklama
Sandrunia dziekuje wszystkim ciotkom i ich bobaskom za zyczonka i mile komentarze o foteczkach  ;D ;D

Wszystkiego naj najlepszego dla Mikolajka !!!!

Dla wszystkich kawalerow gorace caluski z okazji WALENTYNEK !!!!

BUZIAKI DLA MIKOŁAJKA I SANDRUSI:D

Maks jest znowu chory:( byliśmy u lekarza i tym razem ucho...a nawet z nim z domu specjalnie nie wyłaziłam...dziś marudził cały dzień, w końcu zrobił się czerwony i okazało się że ma 39 stopni, zaraz dzwoniłam do męża żeby przyjechał i zawiózł nas do doca

przez to ja nie zdążyłam do swojego doca:( ale dzidzia najważniejsza:)

i kupa, bo chcieliśmy iść do kina i na kolację, ale małego nie zostawię babci jak marudzi, chyba by mi serce pękło

więc kupiłam parówki:p i gotuję sobie pomidorówkę z kartonika i będzie romantyczna kolacja:DDD

a mój mąż nawet mi kartkę wysłał na walentynki:)taką wielką:)co prawda się wkurzyłam bo listonoszka zadzwoniła do domofonu i musiałam iść po kartkę i Maks się obudził, ale już mi przeszło

Misio Walentynek słodziutki, Kubunio zmizerniał rzeczywiście, ale na pewno zaraz wróci do siebie!
Mati ma włoski śmiszne, a uszy to mu tak jak Majce chyba sie lekko zaginają od góry ::) mam nadzieję, że to przejściowe ;) bo ona strasznie je tarmosi ostatnio ;D

dziękujemy za komplementy wszystkim ciotkom :-* :-* :-*

reklama
siwasek pisze:
Kubus (Iziskowy) to najpiekniejszy prezeznt walentynkowy ajki mozna sobie wymarzyc... ::) ::) Izis pamietam jak kupilas te spodenki, krótko przed narodzinami Bunia i
ja tez pamiętam te spodenki, bo mi się bardzo spodobały

Do góry