reklama
martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
Sandrunia dziekuje wszystkim ciotkom i ich bobaskom za zyczonka i mile komentarze o foteczkach ;D ;D
Wszystkiego naj najlepszego dla Mikolajka !!!!
Dla wszystkich kawalerow gorace caluski z okazji WALENTYNEK !!!!
Wszystkiego naj najlepszego dla Mikolajka !!!!
Dla wszystkich kawalerow gorace caluski z okazji WALENTYNEK !!!!
koreczek83
Mama wrześniowa 2005
Całuski dla chłopaków :-* :-* :-*
i dla solenizantów:-* :-* :-*
i dla solenizantów:-* :-* :-*
kangurki
Fan(ka)
BUZIAKI DLA MIKOŁAJKA I SANDRUSI
Maks jest znowu chory
byliśmy u lekarza i tym razem ucho...a nawet z nim z domu specjalnie nie wyłaziłam...dziś marudził cały dzień, w końcu zrobił się czerwony i okazało się że ma 39 stopni, zaraz dzwoniłam do męża żeby przyjechał i zawiózł nas do doca
przez to ja nie zdążyłam do swojego doca
ale dzidzia najważniejsza
i kupa, bo chcieliśmy iść do kina i na kolację, ale małego nie zostawię babci jak marudzi, chyba by mi serce pękło
więc kupiłam parówki
i gotuję sobie pomidorówkę z kartonika i będzie romantyczna kolacja
DD
a mój mąż nawet mi kartkę wysłał na walentynki
taką wielką
co prawda się wkurzyłam bo listonoszka zadzwoniła do domofonu i musiałam iść po kartkę i Maks się obudził, ale już mi przeszło
Maks jest znowu chory
przez to ja nie zdążyłam do swojego doca
i kupa, bo chcieliśmy iść do kina i na kolację, ale małego nie zostawię babci jak marudzi, chyba by mi serce pękło
więc kupiłam parówki
a mój mąż nawet mi kartkę wysłał na walentynki
Misio Walentynek słodziutki, Kubunio zmizerniał rzeczywiście, ale na pewno zaraz wróci do siebie!
Mati ma włoski śmiszne, a uszy to mu tak jak Majce chyba sie lekko zaginają od góry :
mam nadzieję, że to przejściowe
bo ona strasznie je tarmosi ostatnio ;D
dziękujemy za komplementy wszystkim ciotkom :-* :-* :-*
Mati ma włoski śmiszne, a uszy to mu tak jak Majce chyba sie lekko zaginają od góry :
dziękujemy za komplementy wszystkim ciotkom :-* :-* :-*
M
Melanie
Gość
grooha1 pisze:siwasek pisze:my sie dołaczamyizis pisze:SANDRUNIU ŚILCZNIUSIA ROSNIJ DUŻUSIA
i my się dołączamy również
i my
M
Melanie
Gość
miyu pisze:dołączam sie do zyczeńmarta3x pisze:wszystkiego naj, dużo zdrówka dla 2 solenizantów dzisiejszych : ślicznej Sandry i rozesmianego Mikołaja![]()
i ja również
reklama
M
Melanie
Gość
ja tez pamiętam te spodenki, bo mi się bardzo spodobałysiwasek pisze:Kubus (Iziskowy) to najpiekniejszy prezeznt walentynkowy ajki mozna sobie wymarzyc... ::
Izis pamietam jak kupilas te spodenki, krótko przed narodzinami Bunia i
Podziel się: