reklama
Milenko, trochę radości ci ślemy w dzień piątachy
, a co do zdjęć, to moja miła jestem z twojego powodu cała mokra, krzyś mnie raczył uraczyć swoim slinotokiem na twój widok, cieszył się ( poważnie ) jak zakochany kundel do monitoru, kiedy przeglądaliśmy zdjęcia ;D
Buzialki

, a co do zdjęć, to moja miła jestem z twojego powodu cała mokra, krzyś mnie raczył uraczyć swoim slinotokiem na twój widok, cieszył się ( poważnie ) jak zakochany kundel do monitoru, kiedy przeglądaliśmy zdjęcia ;D
Buzialki
siwasek
Fanka BB :)
OLAFEK jacie jak ty dorosło wygladasz

LUKI wyglada na niebowzietego 8) dobrych ma dziadkow :laugh:
MILENKA NA zdjeciach z cylku 'wiosna story' wyglada bajecznie :laugh: :laugh: :laugh:
MATI wyglada prawidlo po marchewce ;D ;D ;D jak inne wrzesniai, a jego siostrunia słodziutka :laugh: :laugh: :laugh:
LUKI wyglada na niebowzietego 8) dobrych ma dziadkow :laugh:
MILENKA NA zdjeciach z cylku 'wiosna story' wyglada bajecznie :laugh: :laugh: :laugh:
MATI wyglada prawidlo po marchewce ;D ;D ;D jak inne wrzesniai, a jego siostrunia słodziutka :laugh: :laugh: :laugh:
cudne te nasze wrzesniowe dzieciaczk! 
Olafek - sam już siedzi?
Łukaszkowi chyba było Bardzo Dobrze u babci
Milenka - cudna i fotki takie dopieszczone
Miyu - słodziutkie dzieciaczki
Maja - nic nie napiszę
, Beatka chyba wie, dlaczego
i
Olafek - sam już siedzi?
Łukaszkowi chyba było Bardzo Dobrze u babci
Milenka - cudna i fotki takie dopieszczone
Miyu - słodziutkie dzieciaczki
Maja - nic nie napiszę
reklama
Milenko o buzi jak kwiatuszek, bądź zawsze grzeczna i miej pełny brzuszek! :-* :-* :-*
miyu Twoja Mila rośnie laska niezła
dzieciątka cudowne w Galeryjce! szczęście bije z każdego pysia ;D a jak dzieci są wesołe to i ciotka Beata zadowolona :
miyu Twoja Mila rośnie laska niezła
dzieciątka cudowne w Galeryjce! szczęście bije z każdego pysia ;D a jak dzieci są wesołe to i ciotka Beata zadowolona :
Podziel się: