reklama
Gosiczka.....hihihihi
Nie martw się dzieci nie zawsze dziedziczą od rodziców to co najgorsze ;D ;D
Mi też słoń na ucho nadepnął (na oba) dlatego będąc w ciąży małej codziennie puszczałam Czajkowskiego i Mozarta. Bo wyczytała, że to u dziecka może trochę słuch wyrobić... ;D
Nie martw się dzieci nie zawsze dziedziczą od rodziców to co najgorsze ;D ;D
Mi też słoń na ucho nadepnął (na oba) dlatego będąc w ciąży małej codziennie puszczałam Czajkowskiego i Mozarta. Bo wyczytała, że to u dziecka może trochę słuch wyrobić... ;D
U mnie jste to samo ;D Śpiewam dość głośno...więc sąsiedzi wiedzą jakie mam zdolności wokalne ;D ;DGosiczka pisze:hihi ja i tak Kubkowi codziennie śpiewam. Wmawiam sobie że mu się to podoba i dlatego się śmieje, a on pewnie z politowaniem cieszy ze swojej głupiutkiej fałszującej mamusi ;D
o rany rany, ząbki Kubusia przecudne!
Kamilka sama słodycz, uśmiech ma śliczny, po mamusi chyba ?
A Ariska to za rzadko jest w galerii, zmieniła sie bardzo, już takie dorosłe dziecko :laugh: śliczna blondyneczka, a odciśnięty smok jest the best! i uśmiech też mamusiny i wogóle z tatowej chyba trochę się robi mamowa, prawda Blanusku?
Dziękujemy wszystkim ciociom za życzenia :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
A Ariska to za rzadko jest w galerii, zmieniła sie bardzo, już takie dorosłe dziecko :laugh: śliczna blondyneczka, a odciśnięty smok jest the best! i uśmiech też mamusiny i wogóle z tatowej chyba trochę się robi mamowa, prawda Blanusku?
Dziękujemy wszystkim ciociom za życzenia :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Ja Kamili śpiewam często i straaasznie fałszuję ;D Ale chyba jej się podoba
Wieczorem zawsze śpiewam kolysankę
Nie wiem, czy po mnie
Ona wogóle jest tatowa :laugh:
beatka pisze:o rany rany, ząbki Kubusia przecudne!
Nie wiem, czy po mnie
M
Melanie
Gość
Beatka !!
Ja Chciałam to napisać
napisze drugi raz
Zęby wypasione ;D a Kamilki oczy wielgachne zalotki
Ariska to prawdziwa kobieta, flirtuje z facetami a konkurencje obserwuje
napisze drugi raz
Zęby wypasione ;D a Kamilki oczy wielgachne zalotki
Ariska to prawdziwa kobieta, flirtuje z facetami a konkurencje obserwuje
reklama
Gosiczka
Mamusia Kubusia
;D ;D U mnie też ;D ;DWinia pisze:U mnie jste to samo ;D Śpiewam dość głośno...więc sąsiedzi wiedzą jakie mam zdolności wokalne ;D ;DGosiczka pisze:hihi ja i tak Kubkowi codziennie śpiewam. Wmawiam sobie że mu się to podoba i dlatego się śmieje, a on pewnie z politowaniem cieszy ze swojej głupiutkiej fałszującej mamusi ;D
Podziel się: