reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

Ale dziewczyni ślicznie się usmiechają. Ariska bardzo wydoroślała. Kamilka ma śliczne usteczka po jabłuszku.
Kubuś rewelacyjny uśmiech...typowo estradowy....mama myśl nad jego edukacją aktorską od małego ;D

reklama
hihi kto wie... może Kubek zostanie kiedyś gwiazdą estrady ;D W sumie to nawet gdyby odziedziczył po mnie brak talentu do śpiewu, to od Mandarynki na pewno będzie lepszy ;D

Gosiczka.....hihihihi
Nie martw się dzieci nie zawsze dziedziczą od rodziców to co najgorsze ;D ;D
Mi też słoń na ucho nadepnął (na oba) dlatego będąc w ciąży małej codziennie puszczałam Czajkowskiego i Mozarta. Bo wyczytała, że to u dziecka może trochę słuch wyrobić... ;D

hihi ja i tak Kubkowi codziennie śpiewam. Wmawiam sobie że mu się to podoba i dlatego się śmieje, a on pewnie z politowaniem cieszy ze swojej głupiutkiej fałszującej mamusi ;D

Gosiczka pisze:
hihi ja i tak Kubkowi codziennie śpiewam. Wmawiam sobie że mu się to podoba i dlatego się śmieje, a on pewnie z politowaniem cieszy ze swojej głupiutkiej fałszującej mamusi ;D
U mnie jste to samo ;D Śpiewam dość głośno...więc sąsiedzi wiedzą jakie mam zdolności wokalne ;D ;D

o rany rany, ząbki Kubusia przecudne!
Kamilka sama słodycz, uśmiech ma śliczny, po mamusi chyba ? :)
A Ariska to za rzadko jest w galerii, zmieniła sie bardzo, już takie dorosłe dziecko :laugh: śliczna blondyneczka, a odciśnięty smok jest the best! i uśmiech też mamusiny i wogóle z tatowej chyba trochę się robi mamowa, prawda Blanusku?

Dziękujemy wszystkim ciociom za życzenia :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Ja Kamili śpiewam często i straaasznie fałszuję ;D Ale chyba jej się podoba ;) Wieczorem zawsze śpiewam kolysankę :)
beatka pisze:
o rany rany, ząbki Kubusia przecudne!
Kamilka sama słodycz, uśmiech ma śliczny, po mamusi chyba ? :)
A Ariska to za rzadko jest w galerii, zmieniła sie bardzo, już takie dorosłe dziecko :laugh: śliczna blondyneczka, a odciśnięty smok jest the best! i uśmiech też mamusiny i wogóle z tatowej chyba trochę się robi mamowa, prawda Blanusku?

Dziękujemy wszystkim ciociom za życzenia :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Nie wiem, czy po mnie :p Ona wogóle jest tatowa :laugh:

Beatka !! :( Ja Chciałam to napisać :(

napisze drugi raz :p
Zęby wypasione ;D a Kamilki oczy wielgachne zalotki :)
Ariska to prawdziwa kobieta, flirtuje z facetami a konkurencje obserwuje :D

reklama
Winia pisze:
Gosiczka pisze:
U mnie jste to samo ;D Śpiewam dość głośno...więc sąsiedzi wiedzą jakie mam zdolności wokalne ;D ;D
;D ;D U mnie też ;D ;D

Do góry