reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

reklama
beatka mi się podoba twój nosek! Masz zgrabniutki i gdybyś nic o nim nie napisała to wogóle nie zwróciłabym na niego uwagi.Mi się akurat takie noski jak Twój podobaja a nie takie garbate kluchy jak mój :p

beatko nie martw sie . moj mezus powiedzial ze fajna laska z ciebie...hmmm niewiem czy mam sie czuc zazdrosna
Babolki moje kochane wszystkie jestescie akuratne!!! :-*
A co do zdjecia to mezus trzasnal jak bylam w pracy :D

Beatka, Aniulka fajne babki z was i tyle, nie ma co narzekać
noski naprawde do was pasuja i brzydko by było z innymi ;)
ja mam kartofelka i nie narzekam ;D ;D ;D

reklama
Dzieciaczki w galerii jak zwykle boskie. A ja wczoraj miałam dzień wolny od Kuby. Mały powędrował do mojej mamy a ja z mężem włóczyłam się pół dnia bo chciał kupic buty (Dzień wcześniej zamiast butów kupił filtr do wody).Butów nie kupił nadal (jest gorzej wybredny niż niejedna kobieta). Kupił aparat cyfrowy. A teraz zamiast sprzątac i z dzieckiem się bawic to ja na forum siedzę :p

Do góry