reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

reklama
Dziękuję ogromnie za ciepłe słowa Kobietki, wiedziałam, że mogę liczyć na Wasze kciuki :) Jadę zaraz do Kubunia, bo miał miec dziś badania. W miarę możliwości będę was informować. Jeszcze raz serdecznie dziekuję. Pozdrawiam!!

superrrrrr Maluszki!!!!
Gratuluję Rodzicom tak ślicznych pociech ;)
Mam nadzieję, że ja też niedługo będę mogła pochwalić się naszą córeczką ale perspektywa czekania aż do 26.09 przeraża mnie...

już za chwile nam się sierpień kończy
lada moment i tak samo sie stanie z wrzesniem ;D

chociaż z drugiej strony jeszcze około 40 długich dni ::)

najlepiej to sie czyms zając, ja mam własnie taką strategię, robić dużo, latac dużo, myśleć o zniecierpliwieniu mało
plan realizuję w 2/3 ;D

Halo dziewczyny,
Wpadłam zajrzeć do Was co słychać, a tu prosze bardzo dzidziulki juz sie pojawiły - GRATULACJE dla mamulek i trzymam kciuki za Maksia, Kubusia, Natalkę i Majeczkę. A ja jescze 8 tygodni. Trzymam za Was kciuki, bo wrzesień tuż tuż... :)

Śliczne te nasze "wrzesniowe" sierpniowe dzieciatka.Kochaniutkie bużki!!!! Ja tez juz chce moje dzieciątko!!!! :( ;D

Właśnie otrzymałam sms-a od EDIT ;D ;D ;D

"A ja mam już córkę przy cycu ;D urodziła się dziś o 8:45, waży 3.100, długa 52. Bolało ale do zniesienia. Jestem szczęśliwa !
_473873_n.jpg

Odpisałam Edit, że gratuluje jej w imieniu swoim i wrzesniówek ;D ;D ;D ;D ;D

Ja cie... A jeszcze wczoraj grilowała ze znajomymi ;D ;D ;D

EDIT GRATULACJE OGROMNE DLA WAS WSZYSTKICH. DLA CIEBIE, MĘŻA I MAJECZKI!!WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!! :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
O rany jestem taka wzruszona aż mi się plakac chce ::)
Jak to wszystko może sie czasem blyskawicznie potoczyć :o
EDIT OGOMNE GRATULACJĘ ;D ;D ;D :-*

Do góry