reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

reklama
Koreczek fajne fotki ze smokiem. Ale widac na nich że Daria chora... takie ma biedne oczka... biedulka, całuski od ciotki Andzi. ;)

Izi poprostu zaje..... fajne no nie mogę ze śmiechu. ;D ;D ;D A Kubas wyrósł już na dużego Faceta ;)

beatka rękawiczki i irokez i krzesełko super o modelce nie wspomne, słodziutka A cala fotka taka mikołajkowa ;)

rany dziewczyny ja się tu normalnie gubię, nie wiem gdzie pisać kiedy i o czym ;)
rękawiczki Kociaczku niestety tatuś nam przywiózł właśnie z nart z Francji :(
irokez jest zajefajny, naokoło ciut się wytarło, a to co zostało elegancko sterczy ;D ;D ;D
a siedzi w leżaczku chicco po siostrzyczkach ciotecznych, który już z 5 lat ma, ale jest bomba

i spóźnione dzięki dla wszystkich za życzenia!

za dużo tych wątków dla mnie :( nie nadążam

reklama
no leżaczek jest rewelka!
właśnie przeleciałam posty kilka dniwstecz... :-[... wstyd, że nic nie odpowiedałam a propos zdjęć! :-[

Majka od początku miała ciemne oczęta, taki nieokreślony kolor, szary, brązowy, no teraz to się węgielki robią ;D trochę brązu prześwituje, tak więc nieprawda, że wszystkie noworodki mają niebieskie oczy! i oczywiście tatusiowe te oczęta!

ja generalnie jestem bardzo wyluzowana, może dlatego, że jestem dość wybuchowa, tak więc wszelką złość wyrzucam z siebie bardzo szybko i potem mi lepiej :D
oczywiście staram się w miarę możliwości oszczędzać osoby w moim otoczeniu ;D ;D ;D bo ja taki wredny skorpion jestem no, zwłaszcza jak mi ktoś podpadnie, to biada mu... jakby tak ktoś moje zdjęcie z Muflonem wkleił... >:D >:D >:D

p.s. Muflon to kot

Do góry