reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

mada ale nie do przesady
chyba chce bezpieczenstwa sowjego dziecka i wiem kogo moge dopuscic do swojego dziecka i zwracam uwage na to co sie dzieje
jak bym nie byla pewna psa czy kota to bym nie pozwolila na takie cos

reklama
Mada masz rację.

Kociakowi chodzi teraz o tą drugą aferę miedzyforumową. Faktycznie w pewnym stopniu jesteśmy osobami publicznymi ale to nie upoważnia nikogo do obrażania kogokolwiek. krytyka krytyką ale można to zrobić w inteligentny sposób bez wulgaryzmów. o to w tym wszystkim chodzi. Bo to że komuś się może nie podobać to normalne. Ma prawo skrytykować i wynieść się w inne miejsce, ale tak jak pisałam, można to zrobić kulturalnie.

Kociak nie chodź na tamto forum , bo czegoś nie zrozumiesz i niepotrzebnie rozpętasz następną wojnę. Gdybyś dobrze przeczytała inne posty to byś wiedziała o co chodzi. Napewno nie o Ciebie

ok ::) ja niezbyt uważnie śledzę wątki i nieregularnie tu wpadam, więc już się nie wypowiadam na ten temat ;)

pozdrowienia dla wszystkich Mikołajów ;D

....i dużo prezentów życzę (u mnie Mikołaj już był ;D ;D ;D)

w sumie zmienmy temat bo rece mi lataja 2 afery na raz jak dla mnie dla was tylko jedna

Co wasze dzieciaczki dostaly od mikolajka ????:)

Mada nie ma sprawy. Dobrze że tego nie czytałaś bo szkoda słów i nerwó.

A do mnie Mikołaj nie przyszedł. Tylko do dzieci :laugh:

ja wpadłam na pomysł ze spróbuje ige przyzwyczjac do butelki herbatką i kupiłam jakąś uspokajającą z Hippa, tym razem spróbuje z butelką dr Brownsa bo w niej jest miękki smoczek, w Aventcie był dla mojej Laluni za twardy :p :p :p jutro spróbuje i napisze jak było. :)

reklama
siwusek moze moja martynka tak szybko zalapala butelke bo juz po tygodniu 1 raz jadla w szpitalu
a twoja sie przyzwyczaila do cyca

Do góry