reklama
Melanie wielkie dzięki, tak właśnie sobie zestawiłam zdjęcia Olafa i Zoyi (bratanicy) i też mi się wydawało, że są podobni.
Zobaczymy jak podrosną, może jak będą do siebie podobni to będą wyglądać na bliźniaki? W końcu jest między nimi 5 dni różnicy.
Myfa ja w ciąży bałam się farbować włosy, a te bardzo szybko mi rosną więc przez 9 miesiący to takie miałam odrosty, że po porodzie to od razu poleciałam do fryca i ścięłam włosy.
Zobaczymy jak podrosną, może jak będą do siebie podobni to będą wyglądać na bliźniaki? W końcu jest między nimi 5 dni różnicy.
Myfa ja w ciąży bałam się farbować włosy, a te bardzo szybko mi rosną więc przez 9 miesiący to takie miałam odrosty, że po porodzie to od razu poleciałam do fryca i ścięłam włosy.
Myfa ja też farbowałam i nic się nie stało
Kociak Martynka wygląda na bardzo grzeczną i radosną dziewczynke. Czy Ty aby nie przesadzasz z tym jej marudzeniem????? :laugh: :laugh: :laugh:
Isiaczek Kubuś będzie niezłym przystojniaczkiem. Będziesz mamuśka zazdrosna o synuska jak sznureczkiem laseczki pod drzwiami się ustawią :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Wszystkiego najlepszego dla Kubusia z okazji ukończenia trzech miesięcy
Kociak Martynka wygląda na bardzo grzeczną i radosną dziewczynke. Czy Ty aby nie przesadzasz z tym jej marudzeniem????? :laugh: :laugh: :laugh:
Isiaczek Kubuś będzie niezłym przystojniaczkiem. Będziesz mamuśka zazdrosna o synuska jak sznureczkiem laseczki pod drzwiami się ustawią :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
Wszystkiego najlepszego dla Kubusia z okazji ukończenia trzech miesięcy
izis
Fanka BB :)
Isiaczek twój Kubus pieknie rosnie i jest ślicznym chłopczykiem zawsze mi sie podobał na tym zdjęciu w inkubatorku z tą poduszeczką tali mały aniołeczek ;D pewnie jest grzecznym chłopczykiem :
I STO LAT JAK ZAUWAŻYŁA ANIULKA Z OKAZJI TRZECH MIESIACZKÓW :-* :-* :-*
izis pisze:Isiaczek twój Kubus pieknie rosnie i jest ślicznym chłopczykiem zawsze mi sie podobał na tym zdjęciu w inkubatorku z tą poduszeczką tali mały aniołeczek ;D pewnie jest grzecznym chłopczykiem :
Mi też sie zawsze podobał na tej fotce i na wszystkich innych ;D ;D ;D
reklama
Podziel się: