reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***DZIECI WRZEŚNIÓWEK***

reklama
Melanie wielkie dzięki, tak właśnie sobie zestawiłam zdjęcia Olafa i Zoyi (bratanicy) i też mi się wydawało, że są podobni.
Zobaczymy jak podrosną, może jak będą do siebie podobni to będą wyglądać na bliźniaki? W końcu jest między nimi 5 dni różnicy.

Myfa ja w ciąży bałam się farbować włosy, a te bardzo szybko mi rosną więc przez 9 miesiący to takie miałam odrosty, że po porodzie to od razu poleciałam do fryca i ścięłam włosy.

Myfa ja też farbowałam i nic się nie stało ;)

Kociak Martynka wygląda na bardzo grzeczną i radosną dziewczynke. Czy Ty aby nie przesadzasz z tym jej marudzeniem????? :laugh: :laugh: :laugh:

Isiaczek Kubuś będzie niezłym przystojniaczkiem. Będziesz mamuśka zazdrosna o synuska jak sznureczkiem laseczki pod drzwiami się ustawią :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Wszystkiego najlepszego dla Kubusia z okazji ukończenia trzech miesięcy

Isiaczek twój Kubus pieknie rosnie i jest ślicznym chłopczykiem zawsze mi sie podobał na tym zdjęciu w inkubatorku z tą poduszeczką tali mały aniołeczek ;D pewnie jest grzecznym chłopczykiem ::)
I STO LAT  JAK ZAUWAŻYŁA ANIULKA Z OKAZJI TRZECH MIESIACZKÓW :-* :-* :-*

izis pisze:
Isiaczek twój Kubus pieknie rosnie i jest ślicznym chłopczykiem zawsze mi sie podobał na tym zdjęciu w inkubatorku z tą poduszeczką tali mały aniołeczek ;D pewnie jest grzecznym chłopczykiem ::)
I STO LAT  JAK ZAUWAŻYŁA ANIULKA Z OKAZJI TRZECH MIESIACZKÓW :-* :-* :-*

Mi też sie zawsze podobał na tej fotce i na wszystkich innych ;D ;D ;D

reklama
Do góry