reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dzidziusiowe sprawunki

Super to twoje łózeczko tylko chyba troche duze jak na moje mozliwosci ;/ Poszukam jesli znajde takie samo w mniejszym rozmiarze to zdecydowanie biore :tak:

reklama
Paulineczka, tylko wez pod uwage ze dziecko szybko rosnie i pozniej takie male lozeczko moze byc dla niego za ciasne.

Kurcze no wlasnie ja to wszystko biore pod uwage i juz nie mam pojecia zielonego jakie mam kupic :wściekła/y: Chcialabym oczywiscie takie najlepsze tylko ktore to jest ???? Chyba sie poddam i dam mojemu mezowi zdecydowac- pozniej bedzie na niego :tak:

prześliczny koszyk! też o czymś takim myślałam, ale na naszym metrażu oszałamiającym łóżeczko, leżaczek, wózek etc. i postanowiliśmy nie mnożyć bytów :-)

Teraz powinno by dobrze;-). A więc wszystko dopięte na przysłowiowy guziczek:-D. Mogę iśc rodzic.

Załączniki

• P1000786(1).JPG
    P1000786(1).JPG
    185 KB · Wyświetleń: 193
  • P1000788(1).JPG
    P1000788(1).JPG
    175,1 KB · Wyświetleń: 187
reklama
Magdalena super lozeczko, ja mam podobne ale jeszcze nie rozlozone- czeka na pelna przydatnosc. a co do baldachimu to my zrezygnowalismy ze wzgledu na opinie znajomych, ze to kurzolap :eek: gdyby to odemnie zalezalo to chcialabym miec, ale moj maz jest duzo bardziej praktyczny niz ja...,

Do góry