reklama
dawna cloe
Mamy lutowe'08
Evitka skoro macie takie zaplecze w łóżeczkach to turystyczne dla was będzie najlepsze. a turystycznego nie miałam ale też nie było potrzebne więc teraz też nie zakupię.także nie doradzę jeśli chodzi o formę
gunia
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
Witajcie ponownie :-), pewnie mnie nie kojarzycie, bo kiedys sie przywitałam i od tamtego czasu prawie sie nie pojawiałam.
Evitka my mamy łóżeczko turystyczne z firmy coneco jest ok, chociaz uzywamy go tylko na wyjazdy, w domu wolałam drewniane.
Kiedyś poruszyłyście tez temat proszków do prania, baaardzo polecam dzidziusia - świetnie sie w nim pierze, pięknie pachnie i niewiele kosztuje.
Evitka my mamy łóżeczko turystyczne z firmy coneco jest ok, chociaz uzywamy go tylko na wyjazdy, w domu wolałam drewniane.
Kiedyś poruszyłyście tez temat proszków do prania, baaardzo polecam dzidziusia - świetnie sie w nim pierze, pięknie pachnie i niewiele kosztuje.
Minesota
Fan(ka)
Ika_s
Maruda Mamy lutowe'08
Tak się zastanawiam nad tym łóżeczkiem dla Niuni i sama nie wiem na jakie się zdecydować.
Ostatnio chodzi mi po głowie też taki koszyk dla Małej na początek. Miałabym ją przy sobie w sypialni i może to byłoby lepsze rozwiązanie dla noworodka przy moim wszędobylskim kocie.
Miałyście coś takiego? Narazie szukam gdzie to mozna kupić i ewentualnie jaki jest koszt takiego koszyka? Wygląda fajnie.
Secret Garden moses basket : mothercare
albo http://www.baby.com.pl/szczegoly.php?Kosz_z_posciela_AMY_Harry_Bear_Spiaca_Krolewna__Kolor_Niebieski&przedm=139204&grupa_p=1&pwd[1]=%2F1%2F100790%2F100805%2F138820&sortuj=kod
Ostatnio chodzi mi po głowie też taki koszyk dla Małej na początek. Miałabym ją przy sobie w sypialni i może to byłoby lepsze rozwiązanie dla noworodka przy moim wszędobylskim kocie.
Miałyście coś takiego? Narazie szukam gdzie to mozna kupić i ewentualnie jaki jest koszt takiego koszyka? Wygląda fajnie.
Secret Garden moses basket : mothercare
albo http://www.baby.com.pl/szczegoly.php?Kosz_z_posciela_AMY_Harry_Bear_Spiaca_Krolewna__Kolor_Niebieski&przedm=139204&grupa_p=1&pwd[1]=%2F1%2F100790%2F100805%2F138820&sortuj=kod
Gosia 78
Mamy lutowe'08
Ika - jeśli tylko finansowo możecie sobie pozwolić na taki dodatkowy zakup to na pierwsze miesiące jest to super rozwiązanie. Maluszek na pewno w takim koszyczku będzie się lepiej czuł no i z przestawianiem czy zabieraniem takiego koszyka w inne miejsce pewnie nie ma problemu.
reklama
dawna cloe
Mamy lutowe'08
Lileczko chyba coś się nie przekopiowało