Gosia 78
Mamy lutowe'08
Mysza - co do ubranek dla dzidziusia to najlepiej sugerować się listami sporządzonymi przez dziewczyny, które już mają dzieci. Co do reszty to jeśli chodzi o pielęgnację nie kupowałam ani materacyka ani leżaczka do kąpieli. Myślę, że dzidzusiowi najlepiej gdy trzyma go wprawna ręka tatusia lub mamusi, myjka właściwie też mi się nie przydała. Mydła nie używałam nigdy, agrafki do spinania pieluszek, wkładki i ceratki też nie potrzebne jeśli są pampersy.
Jeśli chodzi o karmienie to jeśli ktoś planuje karmić piersią wystarczy jedna butelka ze smoczkiem na ewentualnie odciągnięty pokarm. Wiele rzeczy z tej listy można kupić już jak dzidzia podrośnie np poduszki czy pościel bo tak to można byłoby zbankrutować realizując całą tą listę.
Jeśli chodzi o karmienie to jeśli ktoś planuje karmić piersią wystarczy jedna butelka ze smoczkiem na ewentualnie odciągnięty pokarm. Wiele rzeczy z tej listy można kupić już jak dzidzia podrośnie np poduszki czy pościel bo tak to można byłoby zbankrutować realizując całą tą listę.