reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzidziunie jak lalunie, czyli ciuszki i inne cacuszka dla Maluszków

Ja tez doszlam do wniosku, ze najlepiej zaczac cos stopniowo robic i kupowac, bo wszystko zostawic na ostatnia chwile mija sie z celem. Nie damy rady. Bo juz pod koniec maja T. zaczyna treningi i znowu go nie bedzie, wiec nie moge zostac z tym wszystkim sama, bo nie dam rady :) A poza tym lepiej takie decyzje podejmowac we dwojke. Nie mamy kompletnie nic oprocz kilku ciuszkow i 3 paczek pampersow i wkladek laktacyjnych :) Sypialnia do remontu, brak mebelkow, wozka, nosidelka, fotelika samochodowego itd. A kupic to wszystko za jednym zamachem...troche za duzy wydatek...

reklama
Mi sie troche fuksneło (dobrze miec 3 braci dzieciatych) bo prawie wszystko dostałam, wanienke, przewijak, fotelik,wózek ubranka oczywiscie jedyco co prawdopodbnie bede musiała kupic to łózeczko choc tesciu obiecał ,ze zakupi a remontu tez robic nie musze bo mam nowe mieszkanko i przez 3 lata nawet nie zdązylismy zabrudzic..no sufity sie jedynie machnie..zostały mi tylko takie duperele; oliwki ,szczotki , kremy itd

To super JAAGA, ze macie juz prawie wszystko! Jestescie w bardzo komfortowej sytuacji. A takie duperelki to sobie mozesz na spokojnie w jeden dzien kupic.
POZDRAWIAM!

sandra1982 pisze:
Dziewczyny, jak sobie mysle jak bedzie wygladac lista zakupow, to az sie przerazam :) Ile takich pierdolek jest potrzebnych: oliwki, kremy, pudry, patyczki, spirytus bla bla bla itd. itp. :) a i tak na koniec czlowiek sie orientuje, ze jednak czegos mu brakuje... Moja kolezanka, kotra ma termin tydzin wczesniej niz ja zrobila wstepna liste i wyszly jej 3 kartki-podkreslam-lista wstepna :)
;D ;D dziewczyny własnie..czas aby pogrzebać gdzieś w internecie za takim spisem( wyprawka)...wtedy mieć będziemy jakiś zarys..i o niczym nie zapomnimy.A może już któraś z was wygrzebała dla własnych potrzeb..to prosimy sie podzielić..

Witajcie dziewczyny! to znowu ja i chciałam tylko powiedzieć że dostałam pościel do łóżeczka, którą zamówiłam z allegro!

http://www.allegro.pl/item98853260_4_cz_posciel_mamo_tato_z_moskitiera_dluuga_.html jestem zadowolona, jest ładna i 100% bawełna! Tylko na moskitierze z 3 maleńkie dziurki, które oczywiście mąż wypatrzył. Niestety nie ma stelarza do tej moskitiery. Zastanawiam się czy będzie tu pasował każdy stelarz?? a moze on się inaczej nazywa wiecie coś na ten temat?

Mycha, posciel sliczna. A w ktorej kolorystyce masz? Tez bede powoli zabierac sie za zamawianie jakiegos kompletu. Co do stelaza to nie mam zielonego pojecia - napisz do Sprzedajacego - moze cos Ci doradzi.

Pozdrawiam.

Sadruś zamówiłam misie i kaczusie na kremowym tle!! naprawdę polecam tylko musze sie dowiedzieć co z tym stelarzem czy jak to się tam nazywa!! już napisałam do sprzedawcy w tej sprawie!! Oczywiście dam znać jaką dostałam odp.!

Pozdrawiam
;)

Frutisek pisze:
sandra1982 pisze:
Dziewczyny, jak sobie mysle jak bedzie wygladac lista zakupow, to az sie przerazam :) Ile takich pierdolek jest potrzebnych: oliwki, kremy, pudry, patyczki, spirytus bla bla bla itd. itp. :) a i tak na koniec czlowiek sie orientuje, ze jednak czegos mu brakuje... Moja kolezanka, kotra ma termin tydzin wczesniej niz ja zrobila wstepna liste i wyszly jej 3 kartki-podkreslam-lista wstepna :)
;D ;D dziewczyny własnie..czas aby pogrzebać gdzieś w internecie za takim spisem( wyprawka)...wtedy mieć będziemy jakiś zarys..i o niczym nie zapomnimy.A może już któraś z was wygrzebała dla własnych potrzeb..to prosimy sie podzielić..

http://www.wyprawka.pl/wyprawka/
proszę bardzo chociaz pare rzeczy bym wykresliła to moze sie przyda taki spisik,

reklama
Do góry