reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzidziunie jak lalunie, czyli ciuszki i inne cacuszka dla Maluszków

Dziewczynki, żliczne macie te pokoiki :) I takie przestronne ::) My wcisnęliśmy ledwo łóżeczko dla Mai do naszej 12-metrowej nieustawnej sypialni ;)

reklama
Dominique, nie przejmuj sie, my zeby wstawic lozeczko dla malej musimy stolik wywalic kolo lozka :D

No i lozio bedziemy chyba dzisiaj skrecac, tak sie za to zabieram i zabieram i zabrac nie moge...

Kochane a co wy myślicie że moja sypialnia to taka wielka, tez ledwo 12m kw. posiada, na szczescie w miare ustawna ale jedna część mebli musieliśmy zdemontowac i czeka na lepsze czasy na strychu ;)
najważniejsze żeby się nasze dzidziolki zdrowo chowały, teraz to ja mam wszystko poukładane na "swoim" miejscu, ciekawe jak to będzie wyglądac miesiąc po porodzie, juz pewnie takich kosteczek z pieluszek nie będzie ;)

My tez mamy lozeczko wpinkolone do sypialni :)
Lozko malzenskie musielismy wymienic na rozkladana kanape, bo nie daloby sie ruszyc :)

My na szczescie nasze loze malzenskie zatrzymalismy. Juz teraz nie wyobrazam sobie spania gdzie indziej :) Wygodne jest jak cholera :)

Tylko jeszcze tak do konca nie zostala przetestowana jej wytrzymalosc ;D ;D ;D

Piore drugi raz posciel do lozeczka, bo cholerka po pierwszym praniu czuc bylo caly czas 'nowosc' :p

reklama
Mada, nie tylko Ty, ja kazdy skurcz zapisuje i sprawdzam, czy aby nie sa juz regularne, fisia chyba dostaje.

Do góry