reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzidziunie jak lalunie, czyli ciuszki i inne cacuszka dla Maluszków

Ze mnie tam żadna krakuska raczej chełmianka ja tylko za krakusa wyszłam za mąż a św kingi wiem gdzie jest bo kiedys na tej ulicy mieszkałam ;D pozdrawiam!

reklama
frutisku śliczne rzeczy!
kurcze chyba tez muszę zacząć sie rozglądac po sklepach,co poniektóre z was to juz całe wyprawki maja a kupiłam zaledwie becik -rożek i to niechcacy bo akurat lezał na wystawie i był taki śliczny

ach, Frutisku, pościel w pszczółki to jeden z moich faworytów :) i ile tych ciuszków :)

aga witaj w klubie nic nie mających :)

Jejku,dziewczyny jak ja wam zazdroszcze tej gorączki zakupów i zachwytu tymi ciuszkami itp. :) Ja to juz niedawno przeszłam i drugi raz już nie bedzie tak rewelacyjny jak pierwszy.

Wszystkie żeczy są przecudne!!!

Cholerka też mam ochotę jeszcze pokupować pare rzeczy tyle że do łóżeczka nie mam szans bo wszystko kupuje mama, nawet rożka nie pozwoliła kupić bo chce(ona)zeby wszystko idealnie pasowało ;D wózek kupuje teściowa a że z teściem w seperacji (to on miał kupować wózek ale ona się zaoferowała pierwsza i już nic się nie da zrobić, a na niego bardziej można liczyć jeżeli chodzi o obietnice, jezeli chodzi i teściówkę to jak będę miała wózek w domu to dopiero będę go pewna)no i teść biedny nie wie co ma kupić a że nic konkretnego nie zostało to ma zamiar wyporządzić wyprawkę(butelki, pieluchy, ciuszki,kosmetyki,wanienka itd) ;D więc nam nic już nie zostaje,wiem ze to dobrze ale ja też bym chciała już poszaleć a oni wszyscy nasawili się na lipiec,dopiero :mad:

Ale masz fajnie Mada, wszyscy ci zaoferowali taką pomoc produktowo-finansową :)

K@si@ łóżeczka jeste pewna na 100%
wyprawkiw 80%
wózek- dostanę pieniądze, kupię to uwierze ::)
tak to bywa za bardzo nie wiemy na czym stoimy co do wózka :( ale na szczeście będzie premia to jak by co będziemy mogli kupić sami :)
Nauczyłam się że najlepiej liczyć na siebie ;)

Mi tez sie fuksneło ..4 siaty ciuszków juz mam po Antosiu, wanienke .przewijak, fotelik i wózek tez mam od braci..łozeczko kupuje tesciu a pozostałe rzeczy ,ktore mi brakują kupi mi pewnie mama takze nie musze sie martwic(czasem dobrze miec 3 dzieciatych braci ;D )

No ja w spadku niestety nie dostane ani pół skarpeteczki, ja jestem pierwsza ;D dlatego też wszyscy szaleją ;D ale nie mam nawet kogo zapytać co bardziej funkjonalne w wózku czy łóżeczku :(
Dzisiaj na panieńskim będą dwie dzieciate to pewnie nie obejdzie się też bez opowiastek, może coś się dowiem ::)

reklama
No to prawda Mada ,ze jak jest pierwsze wnucze to jest szaleństwo ze strony dziadkow sama wiem po swoich rodzicach jak sie urodziła Agata 7 lat temu pierwsza wnunia to stawali na głowie zeby miała wszystko...teraz juz mają 5 wnucząt wiec juz emocje opadły i juz im przeszło moje bedzie 6 ale moja mama zawsze podkreśla ,ze wnucze od rodzonej córki to nie to samo jak od synów..wiec podejrzewam ze nie bedzie tak zle.. ;) a co do , doświadczen to fakt jak sie ma 3 bratowe dzieciate to zawsze mozna sie poradzic i zapytac bez krępacji..pozdrawiam

Do góry