reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzidziunie jak lalunie, czyli ciuszki i inne cacuszka dla Maluszków

reklama
Ami, wypisz , wymaluj mala Smerfetka:-):-)moja mama napalila sie na takie futerko przy kapturze dla malej ale nigdzie nie moze dostac, gdzie takie cudo wyrwalas??

redaktorka- zmartwie cie, ten kombinezon przywiozła babcia k. zeszłego roku z woch ale jak mam byc szczera to mi sie srednio podobał:baffled:tylko to futro jest fajne i trzeba przyznac że cholernie ciepły jest, tylko ten kolor:cool:

Mada, no to widze, ze rzadza u Was kombinezony prosto w Wloch :-D:-) slicznie Ami w tym kolorku! A jaka ma radoche przes snieg :-)

Przyszla wylicytowana za 9 zl kurtka z H&M :-) Jest co prawda czerwona :-p (na zdjeciu wygladala jak ciemnorozowa) ale w bardzo dobrym stanie i mysle, ze Sara troche w niej pochodzi, bo niby rozm. 86cm, ale jest wieksza.

reklama
I ja licytuje kombinezon dla Mateuszka na allegro. Trzymajcie kciuki! Jak znowu mi przejdzie kolo nosa, to ide i kupuje w sklepie ;) nie na moje nerwy te licytacje!

Do góry