reklama
Klemensa
Fanka BB :)
Daj znać jak u Ciebie, trzymam kciukiTo w takim razie życzę zdrówka, oby tak dalej![]()

Daj znać jak u Ciebie, trzymam kciuki![]()
Dzięki takim wpisom naprawde jest mi lepiejHej, też jestem rok po pozamacicznej a obecnie w zdrowej ciąży. Trzymam kciuki żeby była na miejscu![]()

olka11135
Jest tu też na forum dziewczyna po zdrowej ciąży (w sensie bobo jest na świecie) z niedrożnej strony
bo jajowody przechwytują swoje komórki jajowe 
Na rysunkach zawsze są pokazywane tak jakby jeden był z jednej strony drugi z drugiej w praktyce one są za macica i najczęściej stykają się ze sobą

Na rysunkach zawsze są pokazywane tak jakby jeden był z jednej strony drugi z drugiej w praktyce one są za macica i najczęściej stykają się ze sobą

olka11135
Dziewczyny, beta ledwo 40. To nie za mało?
Napisałaś, że jesteś 2 dni przed planowana miesiączka więc wynik jest ok.
To nie jest jakiś super wyznacznik, ale np przy in vitro licząc jakby normalnym cyklem lekarze 14 dni po owulacji oczekują wyniku koło 100 u Ciebie zapewne on taki będzie. Szczególnie że pewnie nie wiesz ile dokładnie jesteś po owulacji (miesiączka nie ma tu nic do rzeczy bo ja np miałam pozytyw dużo przed nią ale mam bardzo dluga fazę lutealna)
reklama
Może racja, po prostu za bardzo panikuje... jutro powtórzę betę i zobacze. Tylko teraz nie wiem czy jechac w tą sobotę do tej kliniki nieplodnosci? To miala byc 1 wizytaNapisałaś, że jesteś 2 dni przed planowana miesiączka więc wynik jest ok.
To nie jest jakiś super wyznacznik, ale np przy in vitro licząc jakby normalnym cyklem lekarze 14 dni po owulacji oczekują wyniku koło 100 u Ciebie zapewne on taki będzie. Szczególnie że pewnie nie wiesz ile dokładnie jesteś po owulacji (miesiączka nie ma tu nic do rzeczy bo ja np miałam pozytyw dużo przed nią ale mam bardzo dluga fazę lutealna)

Podziel się: