Tak zauważyłam. Cieszę się, że ktosmpotrafi normalnie napisac, bo czasami kobietki potrafiły być wredne.Każda ciąża jest inna, szansa jest. Dużo z nas obecnych na forum to przeszło
reklama
Ja jestem po całkowitym usunięciu lewego jajowodu przy ciąży pozamacicznej, nie sprawdzałam nigdy drożności prawego jajowodu, zaszłam w ciążę naturalnie i tak jak @Klemensa odetchnęłam z ulgą, także musisz myśleć pozytywnieA
Teraz już pozostaje tylko czekać.
Ja po CP zaszłam w prawidłową ciążę z tego samego lewego jajowodu![]()
Ja miałam owulację z tej samej strony co miałam cp. Ale leczona była metotrexatem i raczej oba były drożne, nie zdążyłam sprPróbuję myśleć pozytywnie, ale świadomość ze prawdopodobnie owulacja była po stronie "niedroznej" troche mnie blokuje. Dzięki za wsparcie!
Ja miałam owulację z tej samej strony co miałam cp. Ale leczona była metotrexatem i raczej oba były drożne, nie zdążyłam spr
Tak, ja zaszłam rok po pozamacicznej ale to był Biochem. W kolejnym cyklu juz były dwie kreski i póki co jest okTo prawda ze po tym leku nie można zajsc w ciaze przez pół roku? Ja np mialam laparotomie, jajowod pocięty ale ocalony
reklama
Tak, ja zaszłam rok po pozamacicznej ale to był Biochem. W kolejnym cyklu juz były dwie kreski i póki co jest ok![]()
Podziel się: