reklama
Czesc dziewczyny. Czy któraś może mogłaby mi powiedzieć czy też widzi na tym zdjęciu dwa pecherzyki czy mi się wydaje ?
Lady Loka
Fanka BB :)
A Co powiedział lekarz robiący USG?Czesc dziewczyny. Czy któraś może mogłaby mi powiedzieć czy też widzi na tym zdjęciu dwa pecherzyki czy mi się wydaje ?
Nie jestem lekarzem, ale gdybym miała oceniać, to jest to jeden pęcherzyk.Czesc dziewczyny. Czy któraś może mogłaby mi powiedzieć czy też widzi na tym zdjęciu dwa pecherzyki czy mi się wydaje ?
USG robił zapewne lekarz i to lekarz powinien wszystko wytłumaczyć
Nic nie mówił. Zdjecie zobaczyłam w domu i tak mi się wydawało że to może dwa pecherzykiA Co powiedział lekarz robiący USG?
Tak wiem. Zdjecie usg zobaczyłam dopiero w domu. Za dwa tygodnie mam następna wizytę więc zapytamNie jestem lekarzem, ale gdybym miała oceniać, to jest to jeden pęcherzyk.
USG robił zapewne lekarz i to lekarz powinien wszystko wytłumaczyć
Charmander
A opis USG? W prawym dolnym rogu masz podane wielkości, sprawdź co jest wpisane na tą wielkość.
Charmander
Wielkościowo pasowałoby trochę pod jajnik. Na USG się nie znam. Ale myślę że dwa pęcherzyki byłyby zaznaczone osobno, żeby był udokumentowany wymiar każdego z nich
1 D 2.06cmA opis USG? W prawym dolnym rogu masz podane wielkości, sprawdź co jest wpisane na tą wielkość.
2D 1.37 cm
3 D 3.38
4 D 2.05 tak mam wpisane
reklama
Charmander
Obstawiam że 1 i 2 to jeden jajnik a 3 i 4 na zdjęciu które dołączyłaś to drugi jajnik. Nie masz wpisanych wielkości jajników w opisie USG?