reklama
Guni85
Fanka BB :)
Który to tydzień?Hej. byłam na usg prywatnie i jednak będę miała blizniaki
Guni85
No to powodzenia żeby były serca za tydzień dwa i potem wszystko przebiegło pomyślnieDopiero 5
Dziękuję mam taka nadzieję że wszystko będzie jak trzeba. Zawsze marzyłam o bliźniakachNo to powodzenia żeby były serca za tydzień dwa i potem wszystko przebiegło pomyślnie
Nie potrafię zrozumieć dlaczego lekarze nie zawsze informują, że ciąża jest bliźniacza. Ja wiem, że może być różnie, że czasem jeden zarodek ulega resorpcji, ale mimo wszystko uważam, że to jest ich obowiązek i nie ich rola jest decydowanie co przekazać a co nie. Jakoś mnie to wkurzyło, że @Aga178 musiała iść prywatnie na USG żeby się dowiedzieć w jakiej jest ciąży. Grr...
@Aga178 bliźniaki są super! Wspaniale się patrzy jak razem rosną Trzymam kciuki, żeby wszystko potoczyło się dobrze gratulacje
@Aga178 bliźniaki są super! Wspaniale się patrzy jak razem rosną Trzymam kciuki, żeby wszystko potoczyło się dobrze gratulacje
Guni85
Tak,też myślałam że zawsze informująNie potrafię zrozumieć dlaczego lekarze nie zawsze informują, że ciąża jest bliźniacza. Ja wiem, że może być różnie, że czasem jeden zarodek ulega resorpcji, ale mimo wszystko uważam, że to jest ich obowiązek i nie ich rola jest decydowanie co przekazać a co nie. Jakoś mnie to wkurzyło, że @Aga178 musiała iść prywatnie na USG żeby się dowiedzieć w jakiej jest ciąży. Grr...
crainte
Ja w ogóle nie rozumiem, jak lekarz mógł nie omówić usg... A moze ja trafialam na omawiającychNie potrafię zrozumieć dlaczego lekarze nie zawsze informują, że ciąża jest bliźniacza. Ja wiem, że może być różnie, że czasem jeden zarodek ulega resorpcji, ale mimo wszystko uważam, że to jest ich obowiązek i nie ich rola jest decydowanie co przekazać a co nie. Jakoś mnie to wkurzyło, że @Aga178 musiała iść prywatnie na USG żeby się dowiedzieć w jakiej jest ciąży. Grr...
reklama
Guni85
Tak mój też,na każdej wizycie,nawet tych co dwa tyg, dawał mi zdjęcia,opisy,omawiał w czasie USG też byłam przekonana że to normaciekaweJa w ogóle nie rozumiem, jak lekarz mógł nie omówić usg... A moze ja trafialam na omawiających