reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dużo ciała do kochania czyli przyrost/ubytek wagi w ciąży :P

reklama
mary_mary dzidzia rośnie książkowo więc wszystko jest ok :tak: tak twierdzi lekarz :tak: ale to 4 na plusie to historia bo teraz rosnę w oczach :szok: mam już 6 na plusie.... przy chłopcach miałam 11 i 14 na plusie więc teraz pewnie będzie podobnie z tą różnicą, że wtedy zaczynałam z dużo mniejszą wagą niż teraz :zawstydzona/y:

Dziewczyny nie dajmy się zwariować:) tyjemy dla naszych maluszków, już za 2 miesiące będziemy się razem odchudzać:-p
u mnie już/dopiero 10+
Z synem w sumie przytyłam 13, w tym 5kg w ostatnich dwóch m-cach ciąży:( mam nadzieje że teraz tak nie będzie... bo taki skok pocharatał mi brzuch rozstępami

A na poprawe humoru opowiem wam, że brzusio mam ogromne, jak przed samym porodem z synkiem(moje stare ciążowe spodnie są na mnie za ciasne na obwodzie brzucha) i wścipskie sąsiadki już od wakacji pytają mnie czy to już niedługo będzie rozwiązanie:/ staram się zawsze grzecznie informować, że jeszcze "troszkę" pochodze w dwupaku ale ostatnio miałam gorszy dzień i niestety znów spotkałam jedną z "życzliwych sąsiadek", która stwierdziła że myślała że już urodziłam bo tak mało mnie widuje:wściekła/y: po czym skwitowała że mój brzuch już jest ogromny:wściekła/y:tego już nie wytrzymałam i powiedziałam że jak wybuchnie(brzuch)to na pewno to usłyszy!! i nie będzie musiała się martwić o to kiedy ja urodzę:angry:

reklama
Do góry