reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dużo ciała do kochania czyli przyrost/ubytek wagi w ciąży :P

reklama
mary_mary dzidzia rośnie książkowo więc wszystko jest ok :tak: tak twierdzi lekarz :tak: ale to 4 na plusie to historia bo teraz rosnę w oczach :szok: mam już 6 na plusie.... przy chłopcach miałam 11 i 14 na plusie więc teraz pewnie będzie podobnie z tą różnicą, że wtedy zaczynałam z dużo mniejszą wagą niż teraz :zawstydzona/y:

Dziewczyny nie dajmy się zwariować:) tyjemy dla naszych maluszków, już za 2 miesiące będziemy się razem odchudzać:-p
u mnie już/dopiero 10+
Z synem w sumie przytyłam 13, w tym 5kg w ostatnich dwóch m-cach ciąży:( mam nadzieje że teraz tak nie będzie... bo taki skok pocharatał mi brzuch rozstępami

A na poprawe humoru opowiem wam, że brzusio mam ogromne, jak przed samym porodem z synkiem(moje stare ciążowe spodnie są na mnie za ciasne na obwodzie brzucha) i wścipskie sąsiadki już od wakacji pytają mnie czy to już niedługo będzie rozwiązanie:/ staram się zawsze grzecznie informować, że jeszcze "troszkę" pochodze w dwupaku ale ostatnio miałam gorszy dzień i niestety znów spotkałam jedną z "życzliwych sąsiadek", która stwierdziła że myślała że już urodziłam bo tak mało mnie widuje:wściekła/y: po czym skwitowała że mój brzuch już jest ogromny:wściekła/y:tego już nie wytrzymałam i powiedziałam że jak wybuchnie(brzuch)to na pewno to usłyszy!! i nie będzie musiała się martwić o to kiedy ja urodzę:angry:

reklama
Do góry