reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dużo ciała do kochania czyli przyrost/ubytek wagi w ciąży :P

To i ja sie pochwale. Od poczatku ciazy 7 kg do przodu.mam pytanko robilyscie Usg 4d? Ja chcialam sie dzis zapisac i podobno juz za pozno. W rejestracji powiedzieli ze wykonuje sie je pomoiedzy 20-26 tygodniem ciazy. Szkoda bo nie wiedzialam.

reklama
ja w ciagu ostatnich 5 tyg - 4kg! suma sumarum - 13 na +
nathani 2 kg na mies. to jak najbardziej pawidłowy przyrost:tak:

No to ja sie wam pochwale, ze od poczatku ciazy waga mi stoi jakos dziwnie, wychodzi ze 4 kg na plusie tylko. Ta ciaza jest zupelnie inna, inaczej pracuje, no i mam wiecej ruchu przy corci. No i teraz nie objadam sie slodyczami.

nathani sama nie wiem jak to sie dzieje, jestem w szoku bo w pierwszej ciąży przytyłam 32kg a w tej jest zupełnie inaczej. Mam też dużo ruchu bo pracuję i nie jem słodyczy, trzy posiłki dziennie i waga nie idzie do przodu:-)

reklama
Do góry