reklama
Niektóre dziewczyny tu mówią że tak, ja słyszałam o jednym takim przypadku, że w zależności od labo było ponad 300 jednostek różnicy. Ale nie powiem Ci czy to jest reguła czy przypadek.Ok, a czy to ma jakieś znaczenie dla wyników jeśli badania były robione w innych laboratoriach ?
Bardzo się cieszę lekarz ma rację, teraz bardziej miarodajne będzie usg teraz tydzień- dwa poczekaj i idź sprawdzić czy jest serduszko. Trzymam cały czas kciukiByłam na usg. Jest pęcherzyk ciążowy z cialkiem żółtym i są zaczatki zarodka. Lekarz powiedział że mam więcej nie badać bhcg, bo tylko niepotrzebnie się będę stresować.
Dziekuje. Tak właśnie zrobię, w przyszłym tygodniu pójdę na usg może już będzie serduszko. Dzisiaj jest 5 tydzień 2 dni według owulacji a według ostatniej miesiaczki dokładnie 6 tygodni. Czy to normalne że jest na tym etapie tylko ciałko żółte i początki zarodka ?
Ta beta to uzależnia ja w 33 dc miałam 772 a wczoraj w 36 3202 niestety progesteron mi spadł na 13 dostałam luteinę dopochwowo 2x1 i biorę od 2 tyg duphaston 2x1.trzymajvie żeby wszystko było dobrze.Z dużych przyrostow bety powinnaś się tylko cieszyć, u każdej kobiety beta rosnie indywidualnie ale powinna Co najmniej rosnąć o 66% w przeciągu 48h. Cześć lekarzy uważa że duże przyrosty bety wiążą się z ciążamii mnogimi, ale nie w każdym przypadku. Nie masz się czym martwić przy becie ok.1000 widać pecherzyk, a przy becie ok.10000 zarodek z bijącym serduszkiem.
P.s. Nie rób już bety bo przy wartościach które Ty masz w tej chwili, beta może już wolniej rosnąć i teraz bardziej miarodajne będzie usg po co się niepotrzebnie stresować
KociaraKlara
Zaciekawiona BB
Hej :-) mam podobny poziom progesteronu, czy udało się utrzymać ciążę?Ta beta to uzależnia ja w 33 dc miałam 772 a wczoraj w 36 3202 niestety progesteron mi spadł na 13 dostałam luteinę dopochwowo 2x1 i biorę od 2 tyg duphaston 2x1.trzymajvie żeby wszystko było dobrze.
reklama