reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Duże pęcherzyki po clostilbegyt

Zlota11111

Fanka BB :)
Witam, biorę clostilbegyt
W 12 DC pęcherzyk graffa 23 mm podany został ovitrelle. Nie pękł
W 14 DC pęcherzyk 27 mm, podany został drugi raz ovitrelle.
Dopiero jutro idę sprawdzić czy pękł.

Pytanie czy któraś z Was miała takie duże pęcherzyki i zaszła w ciążę.?

Pozdrawiam

reklama
Miałam podawane ovi przy wielkości 22mm i pękał. Dziwne że drugi raz lekarz zdecydował się na ten sam zastrzyk bo są też inne

Dobrze,że *ci* się wydaje
Idealny pecherzyk ma od 23mm do 28mm .
Więc może pęknąć tylko uzg powie prawdę.
Może źle zrobiłaś zastrzyk ?

Idealny moment na pęknięcie to do 25 mm. Uzg? Co to? :-D Poza tym piszesz o innych zastrzykach na pęknięcie. Ale one w składzie mają to samo więc i działanie jest takie samo. Poza tym nie słyszałam o innych,które są podawane. Poza Pregnylem, ale on jest już wycofany.
Dziewczyno nie szukaj dziury w całym i nie czepiaj się tylko dla zasady. Znajdź sobie inne zajęcie.

Ogolnie ja duże pęcherzyki choduje co miesiąc..
Wydaje mi się że zrobiłem jak należy.
Może był jeszcze nie dojrzały na pęknięcie. Nie wiem , przed ovitrelle chyba powinnam estradiol zrobić i jak ma powyżej 200 wtedy podaje się ovitrelle ale to sama wyczytałam lekarz nic nie mówił.. zobaczymy

Idealny moment na pęknięcie to do 25 mm. Uzg? Co to? :-D Poza tym piszesz o innych zastrzykach na pęknięcie. Ale one w składzie mają to samo więc i działanie jest takie samo. Poza tym nie słyszałam o innych,które są podawane. Poza Pregnylem, ale on jest już wycofany.
Dziewczyno nie szukaj dziury w całym i nie czepiaj się tylko dla zasady. Znajdź sobie inne zajęcie.
Uzg to usg , dziewczyna zrobiła tylko literówkę

reklama
Dziewczynkę masz ty w domu pisze po raz kolejny *tobie*.
Zawsze chcesz być najmądrzejsza i nie umiesz przyznać się,że piszesz błędne informacje.

Do góry